Μεγάλες ποσότητες κλεμμένου ρεύματος βρέθηκαν σε διαμέρισμα στην Κυψέλη

0
Μεγάλες ποσότητες κλεμμένου ρεύματος βρέθηκαν σε διαμέρισμα στην Κυψέλη

Η δράση της σπείρας είχε εξελιχθεί σε «πονοκέφαλο» για Αστυνομία και ΔΕΗ

Σε πονοκέφαλο για τη ΔΕΗ αλλά και την Αστυνομία εξελίσσονται οι κλοπές ρεύματος μετά μάλιστα από την ανακάλυψη συμμορίας η οποία έκλεβε μεγάλες ποσότητες ρεύματος, τις οποίες αποθήκευε στη συνέχεια σε κρησφύγετο στην Κυψέλη.

Σύμφωνα με το αστυνομικό ρεπορτάζ, άνδρες της Δίωξης Ηλεκτρικού Εγκλήματος εισέβαλλαν σήμερα το πρωί σε διαμέρισμα πολυκατοικίας επί της οδού Κύπρου στην Κυψέλη, όπου εντόπισαν τεράστιες ποσότητες ρεύματος αποθηκευμένες σε ειδικούς συσσωρευτές.

Όπως λένε πηγές της Αστυνομίας, στο διαμέρισμα βρέθηκαν τουλάχιστον 10.000 κιλοβατώρες ρεύματος, το οποίο είχε κλαπεί από κατοικίες και καταστήματα της ευρύτερης περιοχής, και τα οποία η σπείρα σκόπευε να μεταπωλήσει.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα μέλη της συμμορίας προδόθηκαν από την απληστία τους, καθώς οι μεγάλες ποσότητες ρεύματος που διατηρούσαν στο διαμέρισμα προκαλούσαν παρεμβολές στις ηλεκτρικές συσκευές των ενοίκων της πολυκατοικίας αλλά και στατικό ηλεκτρισμό στα ρούχα και τα μαλλιά τους, με αποτέλεσμα να προβούν σε καταγγελίες στη ΔΕΗ και να αποκαλυφθεί η δράση της σπείρας.

Δειτε ακομα

Σχολιάστε

Το Βατράχι στο inbox σας

Το Βατράχι στο inbox σας

Συμπληρώνοντας εδώ το e-mail σας λαμβάνετε αυτόματα τα φανταστικά μας άρθρα και ένα τυφλό κουταβάκι βρίσκει το φως του.

Email: