Μυστήριο καλύπτει την υπόθεση με σοκολατένιο αυγό που βρέθηκε μισοφαγωμένο λίγο πριν το Πάσχα

0
Μυστήριο καλύπτει την υπόθεση με μισοφαγωμένο πασχαλινό αυγό λίγες μέρες πριν το Πάσχα

Το αυγό έχει μεταφερθεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια της Αστυνομίας

Αναστατωμένοι είναι οι κάτοικοι γειτονιάς της Αθήνας μετά από αποκαλύψεις ότι ένα σοκολατένιο αυγό που ανήκε σε πεντάχρονο παιδί βρέθηκε μισοφαγωμένο σήμερα το πρωί, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες στο σπίτι όπου ζει με την οικογένεια του.

Άνδρες του τμήματος Πασχαλινών Υποθέσεων της Αστυνομίας που έσπευσαν στο σημείο βρήκαν το αυγό μισοφαγωμένο αλλά τυλιγμένο προσεκτικά μέσα στη ζελατίνα του, γεγονός που όπως λένε δείχνει ότι ο δράστης της αποτρόπαιας αυτής πράξης θέλησε να μην αφήσει ίχνη.

Όπως δήλωσε ο πεντάχρονος γιος της οικογένειας το αυγό, που του είχε δοθεί σαν δώρο μερικές μέρες νωρίτερα, μέχρι χθες ήταν άθικτο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι υποψίες της Αστυνομίας στράφηκαν στους γονείς, οι οποίοι αρχικά δήλωσαν ότι «δεν γνωρίζουν τίποτα» για το μισοφαγωμένο αυγό. Ωστόσο, λίγο αργότερα υπέπεσαν σε αντιφάσεις, ενώ γείτονες της οικογένειας υποστηρίζουν ότι τους είδαν από το παράθυρο ‘να κινούνται ύποπτα’ αργά χθες το βράδυ στην κουζίνα.

Τα στοιχεία αυτά, καθώς και το γεγονός ότι και οι δύο είχαν υπολείμματα σοκολάτας στα χείλια τους οδηγεί την αστυνομία στο συμπέρασμα ότι πιθανόν να έδρασαν από κοινού, υποκινούμενοι από μεταμεσονύκτια λιγούρα.

Προς το παρόν, το αυγό έχει μεταφερθεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια και οι έρευνες συνεχίζονται.

Δειτε ακομα

Σχολιάστε

Το Βατράχι στο inbox σας

Το Βατράχι στο inbox σας

Συμπληρώνοντας εδώ το e-mail σας λαμβάνετε αυτόματα τα φανταστικά μας άρθρα και ένα τυφλό κουταβάκι βρίσκει το φως του.

Email: