Την ανησυχία τους ότι θα επιστρέψει στη μελισσοκομία ο Δημήτρης Κουφοντίνας εκφράζουν οι μέλισσες της χώρας

0

Την ανησυχία τους ότι θα επιστρέψει στην μελισσοκομία ο Δημήτρης Κουφοντίνας εκφράζουν οι μέλισσες της χώρας

Θορυβημένες εμφανίζονται οι μέλισσες της χώρας μετά τις δηλώσεις του Δημήτρη Κουφοντίνα ότι επιθυμεί να ασχοληθεί με τα μελίσσια του κατά την διάρκεια της διήμερης άδειας που έλαβε από τις φυλακές Κορυδαλλού.

«Ανησυχούμε ότι η έξοδος αυτή δεν θα είναι μια απλή έξοδος» ανέφερε χαρακτηριστικά εκπρόσωπος των εντόμων σε δηλώσεις μετά την έξοδο του Δημήτρη Κουφοντίνα από τις φυλακές Κορυδαλλού.

«Φοβόμαστε ότι μπορεί να χρησιμοποιήσει τις δύο αυτές μέρες για να υποχρεώσει τις μέλισσες του να πραγματοποιήσουν κάποια τρομοκρατική επίθεση όπως να τσιμπήσουν στόχους που έχουν αλλεργία ή να μεταφέρει βάζο με νιτρογλυκερίνη στη φυλακή με το πρόσχημα ότι είναι μέλι.»

Υπενθυμίζεται ότι μετά την σύλληψη του διαβόητου τρομοκράτη της 17Ν το 2002, η αντιτρομοκρατική υπηρεσία είχε ανακρίνει τις μέλισσες που διατηρούσε ο Δημήτρης Κουφοντίνας, χωρίς ωστόσο να προκύψουν ενοχοποιητικά στοιχεία καθώς τα έντομα υποστήριξαν ότι δεν γνώριζαν τίποτα για την δράση του.

«Το μόνο που μας είχε φανεί παράξενο ήταν ότι δεν ήθελε να υπάρχει βασίλισσα και ότι χρησιμοποιούσε ρουκέτες για να μας βγάλει από το μελίσσι και να μαζέψει το μέλι. Είκοσι μελίσσια είχε διαλύσει έτσι» είχε δηλώσει τότε σε συνέντευξη της μία από τις μέλισσες του ηγετικού στελέχους της οργάνωσης. «Α, και του άρεσε πολύ να φοράει την κουκούλα του μελισσοκόμου.»

Δειτε ακομα

Σχολιάστε

Το Βατράχι στο inbox σας

Το Βατράχι στο inbox σας

Συμπληρώνοντας εδώ το e-mail σας λαμβάνετε αυτόματα τα φανταστικά μας άρθρα και ένα τυφλό κουταβάκι βρίσκει το φως του.

Email: