Δεν πιστεύουμε να μας ξεχάσατε, λένε τα πρώτα κουνούπια της χρονιάς

0
Δεν πιστεύουμε να μας ξεχάσατε, λένε τα πρώτα κουνούπια της χρονιάς

«Δε θα θέλαμε να χυθεί αίμα» δήλωσε με νόημα ο εκπρόσωπος των εντόμων

Δηλώσεις με αφορμή την επικείμενη έναρξη της καλοκαιρινής σεζόν έκαναν χθες τα κουνούπια της χώρας, σε συνέντευξη τύπου που πραγματοποίησαν σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.

«Καταρχάς καλησπέρα. Ελπίζουμε να σας βρίσκουμε καλά, ανανεωμένους και ξεκούραστους μετά το χειμώνα. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι δεν μας ξεχάσατε» είπε με νόημα ξεκινώντας τον χαιρετισμό του ο πρόεδρος του συνδικαλιστικού οργάνου των εντόμων.

Κάνοντας έναν απολογισμό της περσινής χρονιάς και παρουσιάζοντας τα σχέδια τους για το φετινό καλοκαίρι, ο πρόεδρος δήλωσε ότι στόχος τους είναι να κινηθούν στο ίδιο περίπου πλαίσιο, ενώ απηύθυνε μήνυμα στους πολίτες της χώρας σχετικά με τις ενδεχόμενες προσπάθειες τους να προστατευτούν.

«Θέλω να ζητήσω από τον κόσμο να είναι συνεργάσιμος. Εμείς όπως ξέρετε έχουμε μια δουλειά να κάνουμε και δεν ωφελεί να είμαστε σε αντιπαράθεση. Αυτά που κάνετε με τις σιτρονέλες και τα φιδάκια είναι αστεία πράγματα. Τι σιτρονέλες τις έχουμε για αποσμητικό και τα φιδάκια τα καπνίζουμε. Το μόνο που θα καταφέρετε είναι να μας εκνευρίσετε και να κάνετε τα πράγματα χειρότερα για σας» είπε με απειλητικό τόνο.

«Δε θα θέλαμε να χυθεί αίμα» πρόσθεσε με νόημα.

Κλείνοντας τη συνέντευξη, ο εκπρόσωπος ευχήθηκε καλό καλοκαίρι, ωστόσο αρνήθηκε να απαντήσει σε ερώτηση δημοσιογράφου για το πού πάνε τα κουνούπια το χειμώνα.

«Αυτό δεν το αποκαλύπτουμε ποτέ» είπε χαρακτηριστικά. «Αλλά σαν τους ρακετάδες, είμαστε πάντα εκεί. Και περιμένουμε να έρθει η ώρα μας.»

Δειτε ακομα

Σχολιάστε

Το Βατράχι στο inbox σας

Το Βατράχι στο inbox σας

Συμπληρώνοντας εδώ το e-mail σας λαμβάνετε αυτόματα τα φανταστικά μας άρθρα και ένα τυφλό κουταβάκι βρίσκει το φως του.

Email: