Πρώτη η ΔΑΠ στις φοιτητικές εκλογές με 15.000 likes στο instagram

0
Πρώτη η ΔΑΠ στις φοιτητικές εκλογές με 15.000 likes στο ίνσταγκραμ

Φωτογραφία μιας όμορφης φοιτήτριας που βάλαμε για να κλικάρετε στο άρθρο

Σε πρώτη δύναμη στις χθεσινές φοιτητικές εκλογές αναδείχθηκε η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, η οποία σύμφωνα με την τελική καταμέτρηση απέσπασε περίπου 15.000 likes στο instagram, σε ποσοστό που άγγιξε το 50% έναντι των άλλων παρατάξεων.

Πρόκειται για την πρώτη φορά που υπολογίζονται τα likes στο κοινωνικό δίκτυο για την ανάδειξη του νικητή των φοιτητικών εκλογών, καθώς μέχρι σήμερα έχει σταθεί αδύνατον να συμφωνήσουν όλες οι πλευρές στα αποτελέσματα, και να απαιτείται ένας αντικειμενικός τρόπος μέτρησης.

Όπως αναφέρουν πηγές της ΔΑΠ, καταλυτικό ρόλο στην πρωτιά φαίνεται να έπαιξε η δέσμευση τους να πιέσουν να μην καταργηθούν τρία όμικρον από τη λέξη ‘Μύκονοοοος’ που, όπως είναι γνωστό, είναι απαίτηση των δανειστών.

Σημαντική φέρεται πως ήταν και η υπόσχεση της παράταξης για την δωρεάν εγκατάσταση μηχανών εσπρέσο σε όλα τα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας αλλά και εκπτωτικό κουπόνι για όλες τις καλοκαιρινές εμφανίσεις του Αντώνη Ρέμου.

Από τις εκλογές δεν έλειψαν και τα έκτροπα, καθώς σημειώθηκαν επεισόδια από μέλη αντιεξουσιαστικών ομάδων, τα οποία ευτυχώς έληξαν όταν δυνάμεις της αστυνομίας έπαιξαν τραγούδια της Νατάσας Μποφίλιου, με αποτέλεσμα πολλοί κουκουλοφόροι να πέσουν σε κατάθλιψη και να αποχωρήσουν.

Δειτε ακομα

Σχολιάστε

Το Βατράχι στο inbox σας

Το Βατράχι στο inbox σας

Συμπληρώνοντας εδώ το e-mail σας λαμβάνετε αυτόματα τα φανταστικά μας άρθρα και ένα τυφλό κουταβάκι βρίσκει το φως του.

Email: