Τρόμος στην Αθήνα: Εκατοντάδες Έλληνες έγιναν κατά λάθος γκέι όταν πέρασε δίπλα τους το Athens Pride

0

Φρίκη στην Αθήνα: Εκατοντάδες Έλληνες έγιναν κατά λάθος γκέι όταν πέρασε δίπλα τους το Athens Pride

Στιγμές τρόμου έζησε χθες η Αθήνα κατά τη διάρκεια του Athens Pride, όταν εκατοντάδες ανυποψίαστοι πολίτες που έτυχε να βρεθούν στο σημείο που περνούσε η παρέλαση έγιναν κατά λάθος ομοφυλόφιλοι.

Λίγα λεπτά μετά την έναρξη της παρέλασης, το τηλεφωνικά κέντρα των νοσοκομείων κατακλύστηκαν από τηλεφωνήματα, στα οποία έντρομοι πολίτες περιέγραφαν με φρίκη τα συμπτώματα τους, όπως ότι ξαφνικά ένιωθαν μια ανεξήγητη ανάγκη να βάλουν γκλίτερ, να αναβαθμίσουν στιλιστικά την διακόσμηση του σπιτιού τους και να φανούν ανεκτικοί στη διαφορετικότητα των ανθρώπων.

Το τραγικό συμβάν έσπευσαν να καταδικάσουν όλα τα προοδευτικά κόμματα, όπως οι ΑΝΕΛ, η Χρυσή Αυγή και το ΚΚΕ, που είχαν προειδοποιήσει για τους κινδύνους από την αναγνώριση ίσων δικαιωμάτων σε όλους τους πολίτες της χώρας.

Την οργή της εξέφρασε και η Εκκλησία της Ελλάδος, η οποία δήλωσε ότι «ο Θεός έφτιαξε τον Αδάμ και την Εύα, όχι τον Αδάμ και τον Μπάμπη», ενώ στην ερώτηση πως γίνεται να υπάρχουν ομοφυλόφιλοι αφού όλους μας έχει φτιάξει ο Παντοδύναμος, απάντησαν ότι «μπορεί να είχε ρεπό εκείνη τη μέρα.»

«Αυτοί οι έκφυλοι αρέσκονται να κάμουν παρέα μόνο με άνδρες και να φορούν φανταχτερά ρούχα» δήλωσε οργισμένος ένας μητροπολίτης, ενώ δύο διάκονοι τον βοηθούσαν να φορέσει τα χρυσοποίκιλτα άμφια του.

Ευτυχώς το φαινόμενο φάνηκε να είναι παροδικό καθώς μετά από λίγες ώρες οι περισσότεροι πολίτες επανήλθαν στην φυσική τους κατάσταση. «Δεν είναι ότι είμαι ομοφοβικός, είναι ότι αυτοί είναι γκέι»» είπε χαρακτηριστικά ένας πολίτης. Ένας άλλος, πάντως, παραδέχτηκε ότι τελικά ίσως και να μην είναι τόσο άσχημος ο Μπάμπης.

Δειτε ακομα

Σχολιάστε

Το Βατράχι στο inbox σας

Το Βατράχι στο inbox σας

Συμπληρώνοντας εδώ το e-mail σας λαμβάνετε αυτόματα τα φανταστικά μας άρθρα και ένα τυφλό κουταβάκι βρίσκει το φως του.

Email: