Ελληνίδα κατέρριψε το παγκόσμιο ρεκόρ στα 100μ για να προλάβει την έναρξη των εκπτώσεων

0
Ελληνίδα κατέρριψε άθελα της το παγκόσμιο ρεκόρ στα 100μ για να προλάβει προσφορά σε γνωστή αλυσίδα καταστημάτων

Πολλές άγνωστες Ελληνίδες έχουν διακριθεί για τις αθλητικές τους επιδόσεις σε περιόδους προσφορών

Η ταχύτερη γυναίκα στον κόσμο στα 100 μέτρα είναι επίσημα μια Ελληνίδα, η οποία κατέρριψε το παγκόσμιο ρεκόρ ταχύτητας στην προσπάθεια της να προλάβει τις εκπτώσεις του Black Friday στα εμπορικά καταστήματα της χώρας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Στίβου, η γυναίκα καταγράφηκε να διανύει την απόσταση των 100 μέτρων από την στάση του λεωφορείου έως την είσοδο του καταστήματος σε 10.48′, δηλαδή ένα δέκατο του δευτερολέπτου λιγότερο από το παγκόσμιο ρεκόρ της Φλόρενς Γκρίφιθ Τζόινερ στους Ολυμπιακούς της Σεούλ το 1988.

Όπως αναφέρουν οι υπεύθυνοι του καταστήματος, από το ωστικό κύμα που προκάλεσε η νεαρή γυναίκα κατά την είσοδο της σημειώθηκαν μικροζημιές σε βιτρίνες, ενώ τραυματίστηκε ελαφρά ένας υπάλληλος σεκιούριτι.

Στη συνέχεια, αφού μπήκε στο κατάστημα, η άγνωστη γυναίκα εντυπωσίασε και με τις ικανότητες της στο ολυμπιακό άθλημα του τζούντο, εξουδετερώνοντας άλλες γυναίκες και πετώντας τις μακριά από τα ρούχα που ήθελε με τέλεια εκτελεσμένες λαβές ή ακινητοποιώντας τις κάνοντας κεφαλοκλείδωμα με τα πόδια ενώ έψαχνε το νουμερο της.

Δεν είναι πάντως η πρώτη φορά που άγνωστες Ελληνίδες διακρίνονται για τις αθλητικές τους επιδόσεις. Πέρυσι, νεαρή Ελληνίδα διακρίθηκε στο άλμα εις ύψος όταν πήδηξε 2.10μ μετά από συνάντηση με κατσαρίδα, ενώ νωρίτερα φέτος μία συνταξιούχος από την Αθήνα κατέρριψε το πανελλήνιο ρεκόρ ταχύτητας για τους άνω των 60 στην προσπάθεια της να πιάσει θέση στο λεωφορείο.

Δειτε ακομα

Σχολιάστε

Το Βατράχι στο inbox σας

Το Βατράχι στο inbox σας

Συμπληρώνοντας εδώ το e-mail σας λαμβάνετε αυτόματα τα φανταστικά μας άρθρα και ένα τυφλό κουταβάκι βρίσκει το φως του.

Email: