Αγνοείται νεαρός που δήλωσε ότι δεν πιστεύει στη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου μπροστά στη σύντροφο του

0
Αγνοείται νεαρός που δήλωσε ότι δεν πιστεύει στην γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου μπροστά στην σύντροφο του

Αυτή είναι η τελευταία γνωστή φωτογραφία του νεαρού πριν εξαφανιστεί

Εξαφανισμένος είναι από χθες ένας νεαρός, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες χαρακτήρισε ‘εμπορική’ τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου και δήλωσε παρουσία της κοπέλας του ότι δεν πιστεύει ότι πρέπει να γιορτάζεται.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο νεαρός είχε βγει με την σύντροφο του και με φιλική παρέα, όπου φέρεται να χαρακτήρισε την γιορτή ψέυτικη, ενώ στη συνέχεια εξήγησε επί μισή ώρα πώς το παγκόσμιο καπιταλιστικό σύστημα δημιούργησε τη γιορτή των ερωτευμένων με στόχο την εκμετάλλευση του απλού καταναλωτή.

Όπως λένε αυτόπτες μάρτυρες, ο νεαρός έκανε στη συνέχεια λεπτομερή ιστορική αναδρομή στις ρίζες τις γιορτής, τονίζοντας ότι δεν έχει καμιά σχέση με τον έρωτα, ενώ ταυτόχρονα φέρεται να μην είδε τους κεραυνούς που έβγαιναν από τα μάτια της κοπέλας του όταν δήλωσε ότι είναι βλακεία να αγοράζεις δώρα αυτή τη μέρα.

Πηγές της αστυνομίας αναφέρουν ότι ο νεαρός εξαφανίστηκε λίγο αργότερα, ενώ ιδιαίτερα ύποπτη χαρακτηρίζεται η ψυχραιμία με την οποία αντιμετώπισε την είδηση η κοπέλα του, χωρίς όμως να υπάρχουν μέχρι στιγμής επιβαρυντικά στοιχεία εναντίον της, εκτός από το γεγονός ότι απόψε κανόνισε να βγει με τον Τάκη που της έστειλε λουλούδια.

Δειτε ακομα

Σχολιάστε

Το Βατράχι στο inbox σας

Το Βατράχι στο inbox σας

Συμπληρώνοντας εδώ το e-mail σας λαμβάνετε αυτόματα τα φανταστικά μας άρθρα και ένα τυφλό κουταβάκι βρίσκει το φως του.

Email: