Φλεγόμενους κάδους χρησιμοποιεί για τη θέρμανση του κάτοικος των Εξαρχείων

0

Φλεγόμενους κάδους χρησιμοποιεί για την θέρμανση του κάτοικος των Εξαρχείων

Πολύ ικανοποιημένος από την θέρμανση του δηλώνει ένας κάτοικος των Εξαρχείων, ο οποίος χρησιμοποιεί φλεγόμενους κάδους απορριμμάτων προκειμένου να ζεστάνει το διαμέρισμα του τις κρύες νύχτες του χειμώνα.

Όπως λέει, οι φλεγόμενοι κάδοι από τα επεισόδια που σημειώνονται συχνά στην περιοχή έχουν λύσει το πρόβλημα της θέρμανσης για πολλούς κατοίκους, καθώς πολλές πολυκατοικίες έχουν καταργήσει το πετρέλαιο λόγω της κρίσης.

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος με τους φλεγόμενους κάδους. Καταρχάς είναι πολύ οικονομικοί γιατί με τις οδομαχίες που γίνονται συνέχεια στην περιοχή μας βρίσκεις πολύ εύκολα. Δεύτερον, έχουν πολύ καλή απόδοση γιατί βγάζουν πολλή ζέστη, περισσότερο και από τζάκι.»

Σύμφωνα με τον ίδιο, οι φλεγόμενοι κάδοι δεν υστερούν σε τίποτα από άλλες μορφές θέρμανσης, ενώ δίνουν και μία ευχάριστη νότα στα χειμωνιάτικα βράδια.

«Πολλές φορές θα καθίσουμε με φίλους γύρω από τον φλεγόμενο κάδο να πιούμε ένα τσίπουρο ή να ψήσουμε καμιά μπριζόλα. Άλλες φορές θα κάτσουμε με την κοπέλα μου αγκαλιά στον καναπέ χαζεύοντας τις φλόγες.»

Σε ότι αφορά τα μειονεκτήματα αυτής της μορφής θέρμανσης τονίζει ότι υπάρχουν κάποια, αλλά όχι σημαντικά. «Είναι λίγο πρόβλημα να ανεβάσεις τον φλεγόμενο κάδο στο διαμέρισμα, κι αν δεν ανοίξεις μια χαραμάδα το παράθυρο κινδυνεύεις από τις τοξικές αναθυμιάσεις. Αλλά εντάξει, μια συνήθεια είναι όλα.»

Δειτε ακομα

Σχολιάστε

Το Βατράχι στο inbox σας

Το Βατράχι στο inbox σας

Συμπληρώνοντας εδώ το e-mail σας λαμβάνετε αυτόματα τα φανταστικά μας άρθρα και ένα τυφλό κουταβάκι βρίσκει το φως του.

Email: