Γυναίκα από την Εκάλη συνελήφθη ως παράνομη μετανάστρια εξαιτίας υπερβολικού σολάριουμ

0
Η γυναίκα συνελήφθη γυρίζοντας από spa της περιοχής

Η γυναίκα συνελήφθη γυρίζοντας από spa της περιοχής

Μια απίστευτη περιπέτεια έζησε γυναίκα από τα βόρεια προάστια της Αθήνας, η οποία συνελήφθη κατά την διάρκεια ελέγχου με την υποψία ότι είναι παράνομη μετανάστρια, ενώ επέστρεφε από σολάριουμ της περιοχής.

Η γυναίκα, η οποία γυρνούσε με τα πόδια από γνωστό spa της Εκάλης, προκάλεσε τις υποψίες αστυνομικών της ΔΙΑΣ καθώς είχε έντονο σκούρο χρώμα και ήταν ατημέλητα ντυμένη, με αποτέλεσμα να την σταματήσουν για έλεγχο.

Μάταια η γυναίκα προσπάθησε να εξηγήσει στους αστυνομικούς ότι δεν είχε μαζί της την ταυτότητα της επειδή το spa ήταν πολύ κοντά στο σπίτι της και πήγαινε καθημερινά, και ότι μιλούσε με ξενική προφορά επειδή ταξίδευε συχνά στο εξωτερικό.

Ωστόσο, όλα τα παραπάνω, σε συνδυασμό με το έντονο καφέ χρώμα της δεν έπεισαν τους αστυνομικούς, οι οποίοι την μετέφεραν στο αστυνομικό τμήμα για εξακρίβωση στοιχείων.

«Δυστυχώς ζούμε σε μια χώρα όπου το βαθύ μπρονζέ χρώμα του δέρματος σου αλλά και το ότι λες κάποιες λέξεις  με παχύ σίγμα σε κάνουν στόχο ρατσιστικής συμπεριφοράς. Ακόμα είμαι βαθιά shοκαρισμένη» δήλωσε η γυναίκα ταραγμένη μετά την περιπέτεια της.

Ευτυχώς για την ίδια, η ταλαιπωρία της έληξε όταν στο αστυνομικό τμήμα μετέβη ο σύζυγός της με την ταυτότητα της, στην οποία ήταν τέσσερις τόνους πιο άσπρη, με αποτέλεσμα να πειστούν οι αστυνομικοί και να την αφήσουν ελεύθερη.

Δειτε ακομα

Σχολιάστε