Ιδανική εποχή για μπάνια ο Σεπτέμβριος σύμφωνα με 9 στους 10 συνταξιούχους

0
Η καλύτερη εποχή για μπάνια είναι ο Σεπτέμβριος σύμφωνα με 9 στους 10 συνταξιούχους

Μεταξύ των ερωτηθέντων που ονομάζονται Αγησίλαος και Χαρίκλεια το ποσοστό φτάνει το 99%

Ο καλύτερος μήνας για μπάνια είναι ο Σεπτέμβριος, σύμφωνα με 9 στους 10 συνταξιούχους, όπως αποκαλύπτει μεγάλη έρευνα που πραγματοποίησε το Βατράχι στα ΚΑΠΗ και στις παραλίες της χώρας.

Σύμφωνα με την έρευνα, η συντριπτική πλειοψηφία των ηλικιωμένων τάσσεται υπέρ του συγκεκριμένου μήνα αφού, όπως λένε, αυτή την εποχή έχει «την πιο ζεστή θάλασσα του καλοκαιρού» ενώ οι άδειες παραλίες τους επιτρέπουν «να κάνουν μπάνιο με την ησυχία τους».

«Από τα στοιχεία που έχουμε στη διάθεση μας βλέπουμε ότι στις ηλικίες 60-99 ο καλύτερος μήνας για μπάνια είναι ο Σεπτέμβριος σε ποσοστό που αγγίζει το 90%, ενώ στις περιπτώσεις που ο ερωτηθείς ονομάζεται Αγησίλαος ή Χαρίκλεια, το ποσοστό φτάνει έως και το 99%» μας λέει ο διευθυντής της KAPI Research, Ευγένιος Γεριατρίδης.

Όπως αναφέρει, από την έρευνα προκύπτουν και άλλα σημαντικά στοιχεία, όπως για παράδειγμα ότι η καλύτερη ώρα για μπάνιο είναι στις 6 το πρωί (94%), ότι η θάλασσα είναι κρύα στην αρχή αλλά μετά τη συνηθίζεις (95%), ότι οι πολιτικοί είναι όλοι τους κερατάδες (96%) και ότι το μυστικό για πετυχημένα σουτζουκάκια είναι το πολύ κύμινο (97%).

Τέλος, τουλάχιστον 8 στους 10 άντρες με μαγιό μέχρι τις μασχάλες δήλωσαν πως οι ειδήσεις στην παραλία ακούγονται πολύ καλύτερα με την πόρτα του αυτοκινήτου ανοιχτή, ενώ 7 στις 10 γυναίκες δήλωσαν ότι το πόσο τους έχει βολέψει το λουλουδάτο σκουφάκι δε λέγεται.

Δειτε ακομα

Σχολιάστε

Το Βατράχι στο inbox σας

Το Βατράχι στο inbox σας

Συμπληρώνοντας εδώ το e-mail σας λαμβάνετε αυτόματα τα φανταστικά μας άρθρα και ένα τυφλό κουταβάκι βρίσκει το φως του.

Email: