Κατακόρυφη πτώση του δείκτη νοημοσύνης των Αθηναίων εξαιτίας της απεργίας των ταξί

0
Κατακόρυφη πτώση του δείκτη νοημοσύνης των Αθηναίων εξαιτίας της απεργίας των ταξί

Η απεργία έχει πλήξει χιλιάδες Αθηναίους που παραμένουν χωρίς ενημέρωση για κρίσιμα θέματα

Κατακόρυφη πτώση έχει σημειώσει σήμερα ο δείκτης νοημοσύνης των κατοίκων της Αττικής, οι οποίοι παραμένουν έως και αυτή την ώρα χωρίς ενημέρωση σε κρίσιμα θέματα εξαιτίας της απεργίας των ταξί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η απεργία έχει πλήξει χιλιάδες κατοίκους του Λεκανοπεδίου, οι οποίοι εξαιτίας της δεν μπορούν να ενημερωθούν για πληθώρα θεμάτων, όπως τα μυστικά σχέδια της Τουρκίας, το πώς θα επιλυθεί το θέμα του χρέους ή την ύπαρξη εξωγήινων.

«Βλέπεις ανθρώπους να περπατάνε στο δρόμο αλαφιασμένοι, με κενό βλέμμα. Δεν ξέρουν πώς να διαχειριστούν αυτή την έλλειψη ενημέρωσης. Υπολογίζουμε ότι με κάθε τέτοια απεργία ο συλλογικός δείκτης νοημοσύνης των Αθηναίων πέφτει κατά τουλάχιστον 20 μονάδες» λέει ο καθηγητής Συγκοινωνιολογίας του ΕΜΠ και πρώην οδηγός ταξί, κ. Πάνος Διαβάσης.

Υπενθυμίζεται ότι η απεργία των αυτοκινητιστών πραγματοποιείται σε διαμαρτυρία για την λειτουργία της Uber, αφού όπως λένε, οι οδηγοί αυτοί δεν έχουν επαρκή επιστημονική κατάρτιση να ενημερώνουν τους επιβάτες για τα σχέδια των Ιλλουμινάτι για την Ελλάδα ή το πώς να μετατρέψεις το μπεγλέρι σε φονικό όπλο.

Δειτε ακομα

Σχολιάστε

Το Βατράχι στο inbox σας

Το Βατράχι στο inbox σας

Συμπληρώνοντας εδώ το e-mail σας λαμβάνετε αυτόματα τα φανταστικά μας άρθρα και ένα τυφλό κουταβάκι βρίσκει το φως του.

Email: