Δεν μπορεί να θυμηθεί σε ποιο νησί πήγε νεαρή που τράβηξε χιλιάδες σέλφι στις διακοπές της

0
Επιστρέφοντας η νεαρή δήλωσε πως «μάλλον πήγε σε κάποιο νησί των Κυκλάδων»

Επιστρέφοντας η νεαρή δήλωσε πως «μάλλον πήγε σε κάποιο νησί των Κυκλάδων»

Τραγικές στιγμές βιώνει νεαρή Ελληνίδα η οποία εξαιτίας του μεγάλου αριθμού σέλφι που τράβηξε κατά την διάρκεια των διακοπών της, δεν μπορεί τώρα να θυμηθεί σε ποιο νησί πήγε.

Επιστρέφοντας σπίτι της από τον -άγνωστο μέχρι στιγμής- προορισμό που πέρασε την άδεια της, η νεαρή δήλωσε ότι «πέρασε τέλεια» αλλά σύντομα αναγκάστηκε να παραδεχτεί κλαίγοντας στους φίλους και στους συγγενείς της ότι, όχι μόνο δεν θυμάται πού πήγε, αλλά ούτε και με ποιους πέρασε τις διακοπές της.

Προσπαθώντας να επαναφέρει στη μνήμη της έστω και ένα χαρακτηριστικό στοιχείο από τις μέρες των διακοπών της, η νεαρή πιστεύει πως μάλλον πήγε «σε κάποιο νησί των Κυκλάδων» αφού, όπως είπε, θυμάται κάποια άσπρα σπίτια που ήταν πίσω της όταν έβγαζε σέλφι στο καράβι. Επίσης, όπως λέει, μάλλον ήταν με μια παρέα φίλων «ίσως από τη δουλειά» αν και, όπως τόνισε, δεν είναι απόλυτα σίγουρη.

Σε μια προσπάθεια να την βοηθήσουν να συναρμολογήσει τα κομμάτια του παζλ, φίλοι της κοπέλας ελέγχουν εξονυχιστικά το λογαριασμό της στο Instagram, όπου ελπίζουν πως το φόντο των σέλφις θα δώσει κάποιες πληροφορίες.

Ωστόσο οι προσπάθειες τους μέχρι στιγμής έχουν αποβεί άκαρπες αφού οι 8000 από τις 8392 φωτογραφίες της την απεικονίζουν να κάνει ντάκφεϊς με τα δάχτυλα σε σχήμα «V», ενώ τα χιλιάδες tags δεν αποκαλύπτουν το όνομα του νησιού αλλά περιορίζονται  σε εκφράσεις όπως “life_is_a_beach” και “no_makeup” παρότι, όπως λένε, η κοπέλα φοράει τόσο μακιγιάζ που είναι σαν να έχει επιζήσει από έκρηξη σε εργοστάσιο της Βιβεχρώμ.

Δειτε ακομα

Σχολιάστε

Το Βατράχι στο inbox σας

Το Βατράχι στο inbox σας

Συμπληρώνοντας εδώ το e-mail σας λαμβάνετε αυτόματα τα φανταστικά μας άρθρα και ένα τυφλό κουταβάκι βρίσκει το φως του.

Email: