Κορυφώνονται οι προετοιμασίες των ντελιβεράδων για τον αποψινό τελικό

0
Το Delivery Cup είναι η κορυφαία διοργάνωση των ντελιβεράδων της χώρας

Το Delivery Cup είναι η κορυφαία διοργάνωση των ντελιβεράδων της χώρας

Σε επιφυλακή βρίσκονται από τις πρώτες πρωινές ώρες τα ντελίβερι της χώρας ενόψει του Delivery Cup, της κορυφαίας διοργάνωσης των ντελιβεράδων που πραγματοποιείται ανήμερα του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ήδη τα ντελιβεράδικα της χώρας πραγματοποιούν τους τελευταίους τεχνικούς ελέγχους στα παπιά τους, ενώ χιλιάδες ντελιβεράδες μετά από μήνες εντατικής προπόνησης έχουν αποσυρθεί σε ειδικούς χώρους αυτοσυγκέντρωσης μέσα στα καταστήματα προκειμένου να προετοιμαστούν για την αποψινή μάχη.

«Σήμερα είναι η κορυφαία στιγμή της χρονιάς για μας, η μητέρα όλων των μαχών» λέει ο Μάκης Κ., ένας από τους κορυφαίους ντελιβεράδες της χώρας εδώ και 12 χρόνια. «Έχω δεί πολλά αυτά τα χρόνια. Βετεράνους ντελιβεράδες να κλαίνε δίπλα στο μηχανάκι τους επειδή έκαναν λάθος την παραγγελία, άλλους να μην μπορούν να σφίξουν τους κόμπους γιατί έτρεμαν τα χέρια τους. Κάποιοι αυτή τη μέρα προσεύχονται σιωπηλά στην προστάτιδα μας, την Παναγιά την Παραγγελιοκρατούσα.»

Η αποψινή διοργάνωση, στην οποία χιλιάδες ντελιβεράδες θα κληθούν να αντιμετωπίσουν δεκάδες χιλιάδες παραγγελίες κάθε είδους και επιπέδου δυσκολίας, θα δοκιμάσει τις αντοχές τους όπως καμιά άλλη μέρα της χρονιάς. Απαιτεί ταχύτητα, άριστη γνώση των δρόμων μονής κατεύθυνσης της χώρας και την αποφασιστικότητα να αψηφήσουν όλους τους κανόνες του κώδικα οδικής κυκλοφορίας.

Ο ντελιβεράς που θα πραγματοποιήσει τις περισσότερες παραδόσεις μέχρι τη λήξη του τελικού θα κατακτήσει το πολυπόθητο κύπελλο, που έχει τη μορφή ενός τεράστιου χρυσού πιτόγυρου με βάση μια ασημένια πίτσα, και αποτελεί κορυφαία διάκριση τόσο για τον ίδιο όσο για το κατάστημα στο οποίο εργάζεται.

«Θα δώσουμε το 100% του εαυτού μας. Πιστεύω με λίγη τύχη, αν δεν μας αδικήσει η τροχαία και δεν μπερδέψει η κοπέλα τις παραγγελίες, να μπορέσουμε να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα και να σηκώσουμε το κύπελλο.»

Δειτε ακομα

Σχολιάστε

Το Βατράχι στο inbox σας

Το Βατράχι στο inbox σας

Συμπληρώνοντας εδώ το e-mail σας λαμβάνετε αυτόματα τα φανταστικά μας άρθρα και ένα τυφλό κουταβάκι βρίσκει το φως του.

Email: