ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Μωρό έστειλε μόνο του τις προσκλήσεις για τη βάφτιση του

0
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Μωρό έστειλε μόνο του τις προσκλήσεις για τη βάφτιση του

Ο μικρός Αντώνης βάζει τις τελευταίες πινελιές στην πρόσκληση του στο Photoshop

Άφωνοι έμειναν οι φίλοι ενός ζευγαριού όταν πριν από μερικές μέρες έλαβαν πρόσκληση για την βάφτιση του μόλις 10 μηνών μωρού τους και διαπίστωσαν ότι ήταν γραμμένη από το ίδιο το βρέφος.

Φίλοι της οικογένειας έμειναν κατάπληκτοι όταν έλαβαν την πρόσκληση, στην οποία ο μικρός Αντώνης έγραφε ότι τους προσκαλεί στη βάφτιση του λίγες εβδομάδες αργότερα, περιλαμβάνοντας μάλιστα και πληροφορίες για τον τόπο και την ώρα της τελετής.

«Να, δείτε. Λέει σας προσκαλώ στη βάφτιση μου που θα γίνει στην τάδε εκκλησία την τάδε ώρα. Από την αρχή μας έλεγαν οι γονείς του ότι ήταν πανέξυπνος, αλλά δε φανταζόμασταν ποτέ πόσο έξυπνος είναι» λένε εντυπωσιασμένοι.

Η πρόσκληση που έστειλε ο μικρός Αντώνης

Η πρόσκληση που έστειλε ο μικρός Αντώνης

«Φαντάσου ότι παρότι είναι μόλις 10 μηνών, έφτιαξε την πρόσκληση, κανόνισε το τυπογραφείο και ίσως να την ταχυδρόμησε κιόλας. Πραγματικά απίστευτο.»

Πάντως οι επιστήμονες που ρωτήθηκαν δεν μπορούν να εξηγήσουν το φαινόμενο. «Ή τα μωρά έχουν αρχίσει να γίνονται πολύ έξυπνα ή οι γονείς έχουν αρχίσει να χαζεύουν. Πάντως σίγουρα ένα από τα δύο» επισημαίνουν.

Δειτε ακομα

Σχολιάστε

Το Βατράχι στο inbox σας

Το Βατράχι στο inbox σας

Συμπληρώνοντας εδώ το e-mail σας λαμβάνετε αυτόματα τα φανταστικά μας άρθρα και ένα τυφλό κουταβάκι βρίσκει το φως του.

Email: