Νομοσχέδιο που θα επιβεβαιώνει ότι είναι πολύ καλά παιδιά ζητάνε οι σκύλοι της χώρας

0
Νομοσχέδιο που θα επιβεβαιώνει ότι είναι πολύ καλά παιδιά ζητάνε οι σκύλοι της χώρας

Μεταξύ άλλων οι σκύλοι ζήτησαν αυστηρότερες ποινές για γάτες

Νομοσχέδιο που θα τους εγγυάται ότι είναι πολύ καλά παιδιά ζήτησαν σήμερα οι σκύλοι της χώρας, με αφορμή το σάλο που προκλήθηκε από πρόσφατο νομοσχέδιο της κυβέρνησης.

Σε δηλώσεις τους που κατέστησαν δυνατές μέσω μιας νέας επαναστατικής συσκευής, οι σκύλοι της χώρας επεσήμαναν ότι πρώτη προτεραιότητα της κυβέρνησης θα πρέπει να είναι ένας νόμος που θα κατοχυρώνει ότι είναι όντως καλά παιδιά.

«Ζητάμε ένα νόμο που δώσει τέλος στο προαιώνιο ερώτημα που βασανίζει τον απλό καθημερινό σκύλο, ο οποίος περνά την καθημερινότητα του χωρίς να ξέρει αν είναι όντως καλό παιδί» είπε εκπρόσωπος των τετραπόδων.

Άλλα αιτήματα που κατέθεσε ο εκπρόσωπος ήταν αυστηρότερες ποινές για γάτες, μεγαλύτερες βόλτες, συνεχή ενημέρωση από τα αφεντικά τους για το πού βρίσκονται ανά πάσα στιγμή και τέλος να σταματήσουν οι άνθρωποι να προσποιούνται ότι πετάνε τη μπάλα και μετά να μην τη πετάνε γιατί τους κάνει να νιώθουν ηλίθιοι.

Τέλος, σε ερώτηση αναφορικά με το νέο νομοσχέδιο που έχει προτείνει η κυβέρνηση για τα αδέσποτα, ο εκπρόσωπος αντί απάντησης αρκέστηκε να πλησιάσει παρακείμενη κολώνα και να σηκώσει το πόδι του.

Δειτε ακομα

Σχολιάστε

Το Βατράχι στο inbox σας

Το Βατράχι στο inbox σας

Συμπληρώνοντας εδώ το e-mail σας λαμβάνετε αυτόματα τα φανταστικά μας άρθρα και ένα τυφλό κουταβάκι βρίσκει το φως του.

Email: