Οικογενειακή τραγωδία σε σπίτι στο Παγκράτι όπου αγοράστηκε κατά λάθος Νουτέλα αντί για Μερέντα

0
Οικογενειακή τραγωδία σε σπίτι στο Παγκράτι όπου αγοράστηκε κατά λάθος Νουτέλα αντί για Μερέντα

Η πολυκατοικία όπου σημειώθηκε το τραγικό περιστατικό

Την απόλυτη φρίκη έζησε χτες μια οικογένεια στο Παγκράτι όταν πενηντάχρονος πατέρας επέστρεψε στο σπίτι από το σουπερ μάρκετ με Νουτέλα αντί για Μερέντα.

Όπως ανέφεραν οι γείτονες, γύρω στις οκτώ το βράδυ άκουσαν κραυγές από το διαμέρισμα της οικογένειας. «Ακούσαμε την 18χρονη κόρη της οικογένειας να κλαίει με λυγμούς και να φωνάζει υστερικά «όχι δεν είναι δυνατόν, δεν μπορώ να το πιστέψω» και ανησυχήσαμε μήπως κάποιος είχε πεθάνει.»

«Αργότερα μάθαμε ότι ο πατέρας της, που είχε μόλις γυρίσει από το σουπερ μάρκετ, είχε αγοράσει κατά λάθος Νουτέλα αντί για Μερέντα.»

Όπως λένε, ο πατέρας ταραγμένος προσπάθησε να ηρεμήσει την κοπέλα λεγοντάς της «εντάξει βρε κορίτσι μου το ίδιο είναι» αλλά αυτό έκανε τα πράγματα χειρότερα. «Μετά ήρθε ο 17χρονος γιος της οικογένειας και τον ακούγαμε που χτυπούσε το κεφάλι του στον τοίχο για το κακό που τους βρήκε.»

Πρόκειται για τη δεύτερη τραγωδία που χτυπά την οικογένεια σε μικρό χρονικό διάστημα, αφού πριν από έξι μήνες η μητέρα της οικογένειας είχε αγοράσει σοκολατένια πουράκια που δεν ήταν Caprice, αλλά απομίμηση άλλης εταιρείας.

Δειτε ακομα

Σχολιάστε