Με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο συναντήθηκε η Lady Gaga

0
Φωτό με τις γνωστές πλέον προκλητικές εμφανίσεις. Αριστερά βλέπουμε τη Λέιντι Γκάγκα

Φωτό με τις γνωστές πλέον προκλητικές εμφανίσεις. Αριστερά βλέπουμε τη Λέιντι Γκάγκα

Συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο είχε λίγο πριν το μεσημέρι η διάσημη τραγουδίστρια Lady Gaga, η οποία βρίσκεται στην Αθήνα  για την προγραμματισμένη της συναυλία. Η εκκεντρική καλλιτέχνης ζήτησε να γνωρίσει από κοντά τον προκαθήμενο της Εκκλησίας της Ελλάδος, αίτημα το οποία έγινε δεκτό από το γραφείο του Αρχιεπισκόπου.

Πηγές της Αρχιεπισκοπής αναφέρουν ότι η συνάντηση έγινε σε ευχάριστο κλίμα, ενώ μετά την έξοδό τους από το γραφείο του Αρχιεπισκόπου και οι δύο έκαναν σύντομες δηλώσεις.

Άλαλα τα κοχείλη των ευσεβών από την εμφάνιση της Gaga

Άλαλα τα κοχείλη των ευσεβών από την εμφάνιση της Gaga

«Ευχαριστούμε την Λαίδη Γκάγκα δια την επίσκεψιν της, η οποία μας τιμά. Κατά την διάρκεια της ευχαρίστου συζητήσεως μας της εξήγησα ότι δια την Εκκλησίαν μας είναι ένα σατανικό πορνίδιο το οποίο με την συμπεριφοράν της και τας εμφανίσεις της οδεύει προς την κόλασιν. Ωστόσο, οφείλωμε να παραδεχθούμε ότι τόσον το Μπαντ Ρομάνς όσον και το Πόκερ Φέις είναι τραγούδια που δύσκολα θα αντισταθεί ο οιοσδήποτε να λικνισθεί, ακόμη και εγώ. Γνωρίζω δε, ότι το Αλεχάνδρο είναι αγαπημένο των Μητροπολιτών» δήλωσε ο Αρχιεπίσκοπος.

«Μακάρι να επιστρέψει εις τον δρόμο του Θεού. Και λέω μακάρι γιατί είμαι μακαριώτατος» πρόσθεσε.

Από την πλευρά της η Lady Gaga δήλωσε ενθουσιασμένη με τα άμφια του Αρχιεπισκόπου και των Μητροπολιτών λέγοντας «Ουάου! Είναι ακόμα πιο φανταστικά και πολύχρωμα κι από τις δικές μου εμφανίσεις. Έχω ήδη πει στο στυλίστα μου να μου ετοιμάσει ένα χρυσό άμφιο μητροπολίτη για την επόμενη μου παράσταση!»

Για να ακούσετε το Bad Romance σε βυζαντινή εκτέλεση πατήστε εδώ.

Δειτε ακομα

Σχολιάστε