Σε ράμπα ΑμεΑ παρκάρισε απόγονος του Μεγάλου Αλεξάνδρου

0

Σε ράμπα ΑμεΑ παρκάρισε απόγονος του Μεγάλου Αλεξάνδρου

Σε ράμπα πεζοδρομίου για ΑμεΑ παρκάρισε σήμερα ένας απόγονος του Μεγάλου Αλεξάνδρου, σύμφωνα με πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες αυτές, ο απόγονος του μεγάλου στρατηλάτη θεάθηκε να παρκάρει το μεγάλου κυβισμού αυτοκίνητο του ακριβώς πάνω στην ειδική ράμπα πρόσβασης, λύνοντας έτσι με μια κίνηση τον γόρδιο δεσμό του παρκαρίσματος που αντιμετώπιζε στο κέντρο της πόλης.

Στη συνέχεια με αποφασιστικότητα που θύμιζε την επέλαση του Μακεδόνα στρατηγού προς τον Γάγγη, ο άνδρας κινήθηκε προς παρακείμενο καφέ, όπου συναντήθηκε με φίλους. Εκεί, ανάμεσα σε γουλιές του φραπέ του και τουλάχιστον 18 τσιγάρα, ανέλυσε σε έξαλλη κατάσταση γιατί είναι αντίθετος στη μετονομασία του κράτους των Σκοπίων, καθώς κάτι τέτοιο θα υπονόμευε, όπως είπε, τον μακραίωνο πολιτισμό της χώρας του.

Έχοντας ολοκληρώσει την παραμονή του, ο άνδρας επέστρεψε στο αυτοκίνητο του, όπου με θάρρος που θα θαύμαζε ακόμα και ο μακρινός πρόγονος του, απείλησε πολίτη που του έκανε παρατήρηση για το σημείο που το άφησε.

Αφού επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητο του, που σαν νέος Βουκεφάλας όρμησε προς το κόκκινο φανάρι και το παραβίασε, ο άνδρας απομακρύνθηκε με ιλιγγιώδη ταχύτητα προκαλώντας, όπως άλλωστε και ο αρχαίος στρατηλάτης, δέος στο πέρασμα του.

Δειτε ακομα

Σχολιάστε

Το Βατράχι στο inbox σας

Το Βατράχι στο inbox σας

Συμπληρώνοντας εδώ το e-mail σας λαμβάνετε αυτόματα τα φανταστικά μας άρθρα και ένα τυφλό κουταβάκι βρίσκει το φως του.

Email: