Εκτός κινδύνου νεαρή κοπέλα που προσπάθησε να βγάλει σέλφι με το τηλέφωνο του μπάνιου

0

Εκτός κινδύνου νεαρή κοπέλα που προσπάθησε να βγάλει σέλφι με το τηλέφωνο του μπάνιου

Σε τραγωδία παραλίγο να εξελιχθεί ένα συνηθισμένο ντους για μια 18χρονη κοπέλα, όταν αφηρημένη προσπάθησε να βγάλει σέλφι με το τηλέφωνο του μπάνιου με αποτέλεσμα να διατρέξει κίνδυνο πνιγμού.

Όπως είπαν ταραγμένοι οι γονείς της στους δημοσιογράφους, η νεαρή μπήκε στο μπάνιο χθες το απόγευμα να κάνει ντους πριν από τη βραδινή της έξοδο.

«Ήταν μέσα πολλή ώρα και κάποια στιγμή ανησυχήσαμε» είπε η μητέρα της. «Μπήκαμε και την είδαμε λιπόθυμη μέσα στη μπανιέρα να κρατάει ακόμα το τηλέφωνο του μπάνιου. Αμέσως καταλάβαμε τι είχε γίνει.»

Σύμφωνα με φίλους της κοπέλας που μίλησαν στο Βατράχι η νεαρή έβγαζε σέλφι με κάθε ευκαιρία, με αποτέλεσμα μάλιστα να αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας, αφού το μπράτσο της ήταν πλέον μόνιμα τεντωμένο προς τα πάνω και έπρεπε να ανεβαίνουν σε σκαμνί να της βάζουν το κινητό στο χέρι.

Σωτήριο το ντάκφεϊς που έκανε η νεαρή, λένε οι γιατροί

Σωτήριο πάντως αποδείχτηκε το ντάκφεϊς που έκανε η 18χρονη αφού, σύμφωνα με τους γιατρούς, αυτό περιόρισε την ποσότητα νερού που κατάπιε. «Αν έκανε πώς γελούσε ανέμελα με το κεφάλι γερμένο προς τα πίσω, τα πράγματα θα μπορούσαν να είχαν πάρει πολύ πιο επικίνδυνη τροπή» είπαν.

Δειτε ακομα

Σχολιάστε

Το Βατράχι στο inbox σας

Το Βατράχι στο inbox σας

Συμπληρώνοντας εδώ το e-mail σας λαμβάνετε αυτόματα τα φανταστικά μας άρθρα και ένα τυφλό κουταβάκι βρίσκει το φως του.

Email: