Εκτός κινδύνου νεαρή κοπέλα που προσπάθησε να βγάλει σέλφι με το τηλέφωνο του μπάνιου

0

Εκτός κινδύνου νεαρή κοπέλα που προσπάθησε να βγάλει σέλφι με το τηλέφωνο του μπάνιου

Σε τραγωδία παραλίγο να εξελιχθεί ένα συνηθισμένο ντους για μια 20χρονη, όταν αφηρημένη προσπάθησε να βγάλει σέλφι με το τηλέφωνο του μπάνιου με αποτέλεσμα να διατρέξει κίνδυνο πνιγμού.

Όπως είπαν ταραγμένοι οι γονείς της κοπέλας στους δημοσιογράφους, η νεαρή μπήκε στο μπάνιο χτες το απόγευμα να κάνει ντους πριν από τη βραδινή της έξοδο.

«Ήταν μέσα πολλή ώρα και κάποια στιγμή ανησυχήσαμε» είπε η μητέρα της. «Μπήκαμε και την είδαμε λιπόθυμη μέσα στη μπανιέρα να κρατάει ακόμα το τηλέφωνο. Αμέσως καταλάβαμε τι είχε γίνει.»

Σύμφωνα με φίλους της κοπέλας που μίλησαν στο Βατράχι, η νεαρή αγαπούσε ιδιαίτερα τις σέλφι, τις οποίες έβγαζε με κάθε ευκαιρία.

Όπως λένε μάλιστα, είχε αντιμετωπίσει προβλήματα υγείας στο παρελθόν αφού το μπράτσο της παρέμενε μόνιμα σε όρθια θέση, με αποτέλεσμα να πρέπει να σκαρφαλώνουν σε καρέκλα και να της βάζουν το κινητό στο χέρι.

Σωτήριο πάντως αποδείχτηκε το ντάκφεϊς που έκανε η 20χρονη αφού, σύμφωνα με τους γιατρούς, αυτό περιόρισε την ποσότητα νερού που κατάπιε. «Αν έκανε πώς γελούσε ανέμελα με το κεφάλι γερμένο προς τα πίσω, τα πράγματα θα μπορούσαν να είχαν πάρει πολύ πιο επικίνδυνη τροπή» είπαν.

Δειτε ακομα

Σχολιάστε