Στο βιβλίο Γκίνες μπήκε Έλληνας φοιτητής για την ψηλότερη στοίβα άπλυτων πιάτων στον κόσμο

0
Φωτογραφία αρχείου καθώς οι πραγματικές εικόνες κρίθηκαν πολύ σκληρές για δημοσίευση

Φωτογραφία αρχείου καθώς οι πραγματικές εικόνες κρίθηκαν πολύ σκληρές για δημοσίευση

Κάτοχος ρεκόρ Γκίνες είναι από χθες ένας Έλληνας φοιτητής, ο οποίος βραβεύτηκε για την μεγαλύτερη στοίβα άπλυτων πιάτων στον κόσμο, ύψους 2,96 μέτρων, στο φοιτητικό διαμέρισμα όπου διαμένει.

Ο 20χρονος Γιάννης Π. ταξίδεψε στην έδρα του οργανισμού Γκίνες στη Βρετανία, όπου παρέλαβε το βραβείο από τους υπεύθυνους του οργανισμού σε ειδική τελετή.

«Είναι μεγάλη τιμή για μένα» είπε ο νεαρός, ο οποίος αποκάλυψε ότι το μυστικό για την κατασκευή ήταν η μεθοδικότητα του. «Είχα πρόγραμμα, δεν στερήθηκα τίποτα. Με εξαίρεση ποτήρια, πιάτα, μαχαιροπήρουνα, κούπες. Αλλά άξιζε τον κόπο.»

Από την πλευρά τους, οι υπεύθυνοι του βιβλίου Γκίνες που είχαν επισκεφθεί τον 20χρονο φοιτητή στο διαμέρισμα του στην Ελλάδα, εξέφρασαν τον θαυμασμό τους για την τεχνοτροπία της κατασκευής, η οποία έφτανε από τον νεροχύτη της κουζίνας μέχρι το ταβάνι.

«Ήταν πραγματικά εντυπωσιακό, ειδικά ο τρόπος με τον οποίο ήταν όλα τοποθετημένα ώστε να ισορροπούν τέλεια. Θα μπορούσε να μιλήσει κανείς για ένα πραγματικό θαύμα της αρχιτεκτονικής.»

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ενδιαφέρον τους για την μελέτη της στοίβας των πιάτων του νεαρού φοιτητή έχουν εκφράσει διάσημοι βιολόγοι, οι οποίοι πιστεύουν ότι είναι πιθανό μέσα στο νεροχύτη να έχουν αναπτυχθεί νέες μορφές ζωής, άγνωστες μέχρι σήμερα στον άνθρωπο.

Δειτε ακομα

Σχολιάστε

Το Βατράχι στο inbox σας

Το Βατράχι στο inbox σας

Συμπληρώνοντας εδώ το e-mail σας λαμβάνετε αυτόματα τα φανταστικά μας άρθρα και ένα τυφλό κουταβάκι βρίσκει το φως του.

Email: