Έχει βάλει λίγο ψύχρα, δηλώνουν 9 στις 10 μανάδες της χώρας

0
Έχει βάλει λίγο ψύχρα, δηλώνουν 9 στις 10 μανάδες της χώρας

Ανήσυχες οι μανάδες της χώρας από την πτώση της θερμοκρασίας κατά 3 βαθμούς

Σε επιφυλακή βρίσκονται οι μανάδες της χώρας μετά τη πρόσφατη μικρή πτώση της θερμοκρασίας, σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποίησε το Βατράχι.

Όπως αναφέρει η έρευνα, 9 στις 10 μανάδες αναφέρουν ότι «έχει βάλει λίγο ψυχρούλα» παρά το γεγονός ότι σύμφωνα με την ΕΜΥ η θερμοκρασία έχει πέσει μόλις 3 βαθμούς, ενώ 8 στις 10 δεν κρύβουν ότι σκέφτονται να κατεβάσουν τα χειμωνιάτικα.

Παράλληλα, η πλειοψηφία των μανάδων που ρωτήθηκαν θεωρούν ότι οι κουβερτούλες πικέ δεν επαρκούν για να αντιμετωπίσουν την έλευση του φοβερού κρύου των επομένων ημερών και συνιστούν τη χρήση παπλώματος, φλοκάτης ή δέρματος μαλλιαρού ζώου, παρά το γεγονός ότι στις παραλίες της χώρας υπάρχουν χιλιάδες άνθρωποι που κάνουν μπάνιο.

Τέλος, η έρευνα φαίνεται να επιβεβαιώνει τις εξειδικευμένες ιατρικές γνώσεις των ελληνίδων μανάδων αφού στην συντριπιτική τους πλειοψηφία συμφωνούν ότι «αυτή είναι η εποχή που συμβαίνουν τα χειρότερα κρυολογήματα» καθώς τα παιδιά τους, μη γνωρίζοντας τον σοβαρό κίνδυνο που διατρέχει η υγεία τους, βγαίνουν άντυτα και με λουσμένα μαλλιά στο δρόμο.

Δειτε ακομα

Σχολιάστε

Το Βατράχι στο inbox σας

Το Βατράχι στο inbox σας

Συμπληρώνοντας εδώ το e-mail σας λαμβάνετε αυτόματα τα φανταστικά μας άρθρα και ένα τυφλό κουταβάκι βρίσκει το φως του.

Email: