Μόνο μία στις πέντε γυναίκες που λέγονται Σούζη ψεύδονται και τρώνε, αποκαλύπτει έρευνα

0
Μόνο μία στις πέντε γυναίκες που λέγονται Σούζη ψεύδονται και τρώνε, αποκαλύπτει έρευνα

Οι γυναίκες που λέγονται Σούζη επιτέλους δικαιώνονται

Ανατροπές στα όσα γνωρίζαμε για τις γυναίκες που λέγονται Σούζη φέρνει μία νέα έρευνα, η οποία αποκαλύπτει ότι μόνο μία στις πέντε από αυτές ψεύδονται και τρώνε.

Η έρευνα, που μελέτησε πάνω από πέντε χιλιάδες Ελληνίδες που λέγονται Σούζη διαπίστωσε πως, ενώ τρεις στις πέντε ψεύδονται και τέσσερις στις πέντε τρώνε, μόνο μία στις πέντε ψεύδονται και τρώνε ταυτόχρονα. Το ποσοστό αυτό, σύμφωνα με τους ειδικούς, κυμαίνεται σε φυσιολογικά επίπεδα.

«Για μας η έρευνα αυτή αποτελεί δικαίωση και αποκαλύπτει την άδικη επίθεση που δέχομαστε εδώ και χρόνια» λέει η πρόεδρος της Ένωσης Γυναικών Που Λέγονται Σούζη, Σ. Τσούζη.

Η ίδια επισημαίνει πως, σε αντίθεση με Ελληνίδες με άλλα ονόματα, οι γυναίκες αυτές έχουν να αντιμετωπίσουν και το σημαντικό κοινωνικό στίγμα του να μην μπορούν να πουν το όνομα τους στον πληθυντικό.

Πρόκειται για τη δεύτερη σημαντική μελέτη με αντικείμενο τα γυναικεία ονόματα που πραγματοποιείται στην Ελλάδα, καθώς πριν από ένα μήνα ολοκληρώθηκε άλλη μεγάλη έρευνα, σύμφωνα με την οποία μόνο μία στις δέκα Μαρίες είναι κουτσές και δεν γνωρίζουν κάτι παραπάνω από τις υπόλοιπες.

Δειτε ακομα

Σχολιάστε

Το Βατράχι στο inbox σας

Το Βατράχι στο inbox σας

Συμπληρώνοντας εδώ το e-mail σας λαμβάνετε αυτόματα τα φανταστικά μας άρθρα και ένα τυφλό κουταβάκι βρίσκει το φως του.

Email: