Στρατιωτικοί αναλυτές 9 στους 10 Έλληνες χρήστες του Ίντερνετ, σύμφωνα με έρευνα

0

Στρατιωτικοί αναλυτές 9 στους 10 Έλληνες χρήστες του Ίντερνετ, σύμφωνα με έρευνα
Τις εξειδικευμένες γνώσεις που απαιτούνται για να προσδιορίζουν με ακρίβεια τα αίτια ενός αεροπορικού δυστυχήματος διαθέτουν 9 στους 10 Έλληνες, σύμφωνα με νέα έρευνα που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα.

Από την έρευνα, που πραγματοποιήθηκε με αφορμή πρόσφατο τραγικό αεροπορικό δυστύχημα, διαπιστώθηκε ότι 9 στους 10 πολίτες γνωρίζουν επακριβώς τις συνθήκες που οδήγησαν σ’αυτό, και μάλιστα πριν αποφανθούν οι εμπειρογνώμονες για τα αίτια.

«ΕΧΩ ΔΕΙ ΤΟ ΤΟΠ ΓΚΑΝ 119 ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΤΟ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ ΕΠΕΣΕ ΑΠΟ ΜΑΓΝΗΤΙΚΟ ΥΠΕΡΟΠΛΟ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ» έγραψε χαρακτηριστικά ένας χρήστης σόσιαλ μίντια με το όνομα Sakis_1983.

«Εγώ έχω έναν ξάδερφο μηχανικό αυτοκινήτων που είχε δει μια φορά από κοντά ένα Μιράζ και μου είπε ότι είναι σκάρτα, βγάζουν πρόβλημα στο καρμπυρατέρ. Ξέρω τι σας λέω» έγραψε ένας άλλος.

«Αυτό που διαπιστώσαμε ήταν πραγματικά εντυπωσιακό» λέει εμπειρογνώμονας της Πολεμικής Αεροπορίας σχολιάζοντας το τραγικό περιστατικό. «Τουλάχιστον εννιά στους δέκα συμπολίτες μας έχουν τις εξειδικευμένες γνώσεις αεροναυπηγικής και χειρισμού πολεμικών αεροσκαφών που απαιτείται για να αποφανθούν για τα αίτια ενός δυστυχήματος, πριν ακόμα συλλεχθούν μάλιστα όλες οι απαραίτητες πληροφορίες.»

Όπως λέει, ακόμα πιο εντυπωσιακό είναι το γεγονός ότι οι συμπολίτες μας αυτοί μπορούν να βγάλουν πόρισμα μέσω ίντερνετ, χωρίς να έχουν ανάγκη τα εξειδικευμένα εργαλεία, τη μεθοδολογία και την λεπτομερή έρευνα που συνήθως απαιτείται.

«Κάποιοι μπορεί να πουν ότι είναι ανεύθυνο ή ακόμα και ηλίθιο να λέει ο καθένας το μακρύ του και το κοντό του πάνω σε ένα τραγικό συμβάν, αλλά αποδεικνύεται ότι οι γνώσεις του μέσου χρήστη του ίντερνετ είναι πραγματικά ατελείωτες» καταλήγει.

Δειτε ακομα

Σχολιάστε

Το Βατράχι στο inbox σας

Το Βατράχι στο inbox σας

Συμπληρώνοντας εδώ το e-mail σας λαμβάνετε αυτόματα τα φανταστικά μας άρθρα και ένα τυφλό κουταβάκι βρίσκει το φως του.

Email: