ΕΡΕΥΝΑ: Την 1η από τις 152 δίαιτες του χρόνου ξεκίνησαν οι Έλληνες

0

Την 1η από τις 152 δίαιτες του χρόνου ξεκίνησαν οι Έλληνες

Την πρώτη από τις 152 περίπου δίαιτες που θα ξεκινήσουν κατά την διάρκεια του έτους άρχισαν χθες οι πολίτες της χώρας, όπως αναφέρουν πληροφορίες που έχει στη διάθεση του το Βατράχι.

Σύμφωνα με έρευνα του περιοδικού «Η Λόρδα Μου Και Εγώ», 9,5 στους 10 Έλληνες ξεκίνησαν χτες την πρώτη τους δίαιτα της χρονιάς, την οποία αναμένεται να ξαναρχίσουν συνολικά άλλες 151 φορές μέχρι το τέλος του έτους.

Ωστόσο, νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι ήδη οι δίαιτες αυτές βρίσκονται σε θανάσιμο κίνδυνο, καθώς σε όλα τα σπίτια βρίσκονται ακόμα μελομακάρονα και αφάγωτα κομμάτια βασιλόπιτας τα οποία παραμονεύουν, έτοιμα να επιτεθούν και να μπουν στα στόματα των ανυποψίαστων πολιτών.

«Μαθαίνουμε ότι ειδικά τη νύχτα, τα μελομακάρονα που έχουν απομείνει συμμαχούν με τα κομμάτια βασιλόπιτας και μαζί φωνάζουν βοήθεια από την κουζίνα. Έτσι, τα θύματα τους πάνε να δούνε τι συμβαίνει και ξαφνικά ορμάνε όλα μαζί. Τουλάχιστον αυτό υποστηρίζουν κάποιοι που βρέθηκαν με μελομακάρονα στο στόμα ενώ είχαν ξεκινήσει δίαιτα.” λένε οι υπεύθυνοι του περιοδικού.

Όπως τονίζουν, το ένθετο που κυκλοφορεί μαζί με το περιοδικό με τίτλο “Πως Να Χάσετε Τα Κιλά Των Γιορτών” περιλαμβάνει πολλές χρήσιμες συμβουλές για την απώλεια βάρους, ωστόσο παραδέχονται ότι δεν θα τις ακολουθήσουν όλοι. «Είχαμε δυστυχώς ένα περιστατικό με αναγνώστη που προσπάθησε να φάει και το ένθετο» λένε.

Δειτε ακομα

Σχολιάστε

Το Βατράχι στο inbox σας

Το Βατράχι στο inbox σας

Συμπληρώνοντας εδώ το e-mail σας λαμβάνετε αυτόματα τα φανταστικά μας άρθρα και ένα τυφλό κουταβάκι βρίσκει το φως του.

Email: