Μόνο 2 στους 10 Γιώργους δεν τραγουδάνε, αποκαλύπτει έρευνα

0

Τουλάχιστον 8 στους 10 Γιώργους τραγουδάνε, αποκαλύπτει έρευνα

Ανατροπή στα όσα γνωρίζαμε για τους Γιώργους φέρνει νέα έρευνα, σύμφωνα με την οποία μόνο δύο στους δέκα Γιώργους της χώρας δεν τραγουδάνε ποτέ.

Η έρευνα, που διενεργήθηκε από το Πανεπιστήμιο Αθηνών και δημοσιεύεται στο έγκριτο περιοδικό «Ο Γιώργος Μου Κι Εγώ» αποκαλύπτει ότι, αντίθετα με την ευρύτατα διαδεδομένη αντίληψη ότι οι Γιώργοι ποτέ δεν τραγουδάνε, τουλάχιστον 8 στους 10 από αυτούς έχουν τραγουδήσει τουλάχιστον μια φορά στη ζωή τους, χωρίς ωστόσο να διευκρινίζεται αν ήταν για της αγάπης τον γλυκό πικρό καημό.

Σημαντικά μικρότερος, σύμφωνα πάντα με την έρευνα, ήταν ο αριθμός των Γιώργων που έχουν μάθει μαργαρίτες να μαδάνε.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η έρευνα ακολουθεί παλαιότερη αλλά εξίσου σημαντική μελέτη του πανεπιστημίου, η οποία αποκάλυψε ότι τα επίπεδα προκοπής σε σπίτια χωρίς Γιάννη είναι έως και 50% μειωμένα.

Κατέρρευσε άνδρας που προσπάθησε να ευχηθεί σε όλους τους Γιώργους που γνωρίζει στο Facebook

Εν τω μεταξύ, στο νοσοκομείο με συμπτώματα εξάντλησης μεταφέρθηκε σήμερα ένας χρήστης του Facebook, ο οποίος επιχείρησε να ευχηθεί σε όλους τους Γιώργους που γνωρίζει στο κοινωνικό δίκτυο.

Όπως αναφέρει το ιατρικό ανακοινωθέν, ο άνδρας είχε φθάσει στον 1,570ο Γιώργο, δηλαδή περίπου τους μισούς, όταν έχασε τις αισθήσεις του.

Δειτε ακομα

Σχολιάστε

Το Βατράχι στο inbox σας

Το Βατράχι στο inbox σας

Συμπληρώνοντας εδώ το e-mail σας λαμβάνετε αυτόματα τα φανταστικά μας άρθρα και ένα τυφλό κουταβάκι βρίσκει το φως του.

Email: