Είδηση σοκ: Συνταξιούχος ξεσκόνιζε το αυτοκίνητο του χωρίς να έχει δυνατά το ραδιόφωνο

0

Είδηση-σοκ: Συνταξιούχος ξεσκόνιζε το αυτοκίνητο του χωρίς να έχει δυνατά το ραδιόφωνο

Αναστατωμένοι είναι οι κάτοικοι γειτονιάς της Αθήνας από την είδηση ότι συνταξιούχος της περιοχής ξεσκόνιζε το αυτοκίνητο του χωρίς να έχει ταυτόχρονα στη διαπασών το ραδιόφωνο και ανοιχτές τις πόρτες.

Το περιστατικό όπως λένε σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής, την ημέρα δηλαδή που όπως ορίζει η παράδοση όλοι οι συνταξιούχοι της χώρας πρέπει να βγουν να ξεσκονίσουν τα αυτοκίνητα τους, ανεξάρτητα αν τα οδηγούν ή όχι.

«Όπως κάθε Κυριακή είδαμε τον κύριο Χαρίλαο να βγαίνει με το ξεσκονιστήρι, ξέρετε αυτό που είναι σαν μικρή παρκετέζα, για να ξεσκονίσει το αυτοκίνητο του. Έχει ένα Όπελ Ασκόνα που το διατηρεί σε άριστη κατάσταση από την εποχή που είχαμε ακόμα δραχμή» μας είπε ένας γείτονας.

Όπως λέει, τίποτα δεν μπορούσε να τους προετοιμάσει για αυτό που θα ακολουθούσε. Ο ηλικιωμένος άρχισε να ξεσκονίζει το αυτοκίνητο του χωρίς να βάλει ειδήσεις στο τέρμα ή τη λειτουργία από τον Εκκλησία FM, και χωρίς να έχει την πόρτα του αυτοκινήτου ανοιχτή.

«Συνήθως από την ένταση που βάζει το ραδιόφωνο μας πέφτουν τα σφραγίσματα από τα δόντια και επίσης αναγκαζόμαστε να απομακρύνουμε τα παιδιά από τις τζαμαρίες. Σήμερα επικρατούσε μια απόκοσμη νεκρική σιγή. Δεν ξέραμε πώς να το διαχειριστούμε.»

Όπως λένε οι γείτονες το περιστατικό τους έχει κάνει να αναθεωρήσουν όλα όσα ήξεραν. «Δηλαδή τι άλλο θα δούμε; Συνταξιούχους χωρίς ταυτότητα στο τσεπάκι του πουκάμισου; Συνταξιούχους που δεν ζητάνε να ανοίξει άλλο ένα ταμείο στο σούπερ μάρκετ; Αυτή την Ελλάδα θέλουμε;» λένε προβληματισμένοι, ενώ δηλώνουν αποφασισμένοι να κάνουν συνέλευση προκειμένου να μάθουν τι μπορεί να κρύβεται πίσω από την σοβαρή αυτή εξέλιξη.

Δειτε ακομα

Σχολιάστε

Το Βατράχι στο inbox σας

Το Βατράχι στο inbox σας

Συμπληρώνοντας εδώ το e-mail σας λαμβάνετε αυτόματα τα φανταστικά μας άρθρα και ένα τυφλό κουταβάκι βρίσκει το φως του.

Email: