Ταραχές απειλούν να ξεσπάσουν στη Θεσσαλονίκη μετά από είδηση για ελλείψεις καλλυντικών

0
Ταραχές απειλούν να ξεσπάσουν στη Θεσσαλονίκη μετά από είδηση για ελλείψεις καλλυντικών

Χιλιάδες Θεσσαλονικιές συρρέουν ήδη στα Χόντος Σέντερ της συμπρωτεύουσας

Με καζάνι που βράζει μοιάζει η Θεσσαλονίκη μετά από είδηση ότι αναμένονται σοβαρές ελλείψεις σε κρίσιμα καλλυντικά κατά την διάρκεια της πασχαλινής περιόδου.

Λίγα εικοσιτετράωρα μετά τις πολυήμερες διακοπές νερού, η είδηση ότι πλοίο φορτωμένο με καλλυντικά που θα ανεφοδίαζε την πόλη για τις εμφανίσεις της Μεγάλης Εβδομάδας βυθίστηκε στο Θερμαϊκό έχει εξοργίσει τον γυναικείο πληθυσμό της συμπρωτεύουσας, ο οποίος απειλεί ανοικτά με ταραχές αν δεν αποκατασταθεί η καλλυντικοδότηση της πόλης.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ήδη σημειώνονται ελλείψεις σε μάσκαρα και αηλάινερ, ενώ απέξω από τα καταστήματα καλλυντικών έχουν συρρεύσει χιλιάδες Θεσσαλονικιές, με την κατάσταση να είναι ιδιαίτερα τεταμένη.

«Εντάξει να μείνουμε χωρίς νερό, άντε και χωρίς ρεύμα. Αλλά Πάσχα χωρίς μάσκαρα πάει πολύ. Μασκαράδες» είπε μία από τις εκατοντάδες συγκεντρωμένες γυναίκες έξω από Χόντος Σέντερ του κέντρου.

Σύμφωνα με πληροφορίες η κατάσταση στην πόλη είναι δραματική, με τα αποθέματα φαουντέισιον, ρουζ και σκιάς που απαιτούνται για μία απλή έξοδο σε συνοικιακό καφέ να μην επαρκούν, ενώ υπάρχουν φόβοι ακόμα και για αναβολή του Πάσχα σε περίπτωση που δεν υπάρξει έγκαιρα εφοδιασμός με τις ποσότητες καλλυντικών που απαιτούνται για το βράδυ της Ανάστασης.

Δειτε ακομα

Σχολιάστε

Το Βατράχι στο inbox σας

Το Βατράχι στο inbox σας

Συμπληρώνοντας εδώ το e-mail σας λαμβάνετε αυτόματα τα φανταστικά μας άρθρα και ένα τυφλό κουταβάκι βρίσκει το φως του.

Email: