Παρουσία του ίδιου του Θεού πραγματοποιήθηκε η παραδοσιακή τελετή του αγιασμού στα σχολεία

0

God

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τα παιδιά όλων των σχολείων της επικράτειας κατά την έναρξη της φετινής σχολικής χρονιάς, όταν την παραδοσιακή τελετή του αγιασμού πραγματοποίησε ο ίδιος ο Δημιουργός του Σύμπαντος.

Ο Μεγαλοδύναμος, ο οποίος εμφανίστηκε ταυτόχρονα σε όλα τα σχολεία, αφού τέλεσε την καθιερωμένη λειτουργία συνομίλησε λίγο με τους μαθητές και τους ευχήθηκε καλή πρόοδο πριν αποχωρήσει με ιδιωτικό αυτοκίνητο.

Η εμφάνιση του Υπέρτατου Όντος αιφνιδίασε και την Εκκλησία της Ελλάδος,  η οποία σε σχετική ανακοίνωση δήλωσε: «Αποτελεί μεγάλη τιμή δι ημάς η εμφάνισις του Υψίστου εις την παραδοσιακή τελετή του Αγιασμού των σχολείων.  Είχαμε παρακαλέσει πολλάκις τον Δημιουργό να παραστεί, ωστόσο γνωρίζαμε ότι είναι πολύ απασχολημένος με θέματα της Ορθοδοξίας. Ως εκ τούτου η παρουσία του ήτο μια ευχάριστη έκπληξις.»

Σε κατ’ιδίαν δηλώσεις τους όμως, μέλη της Ιεράς Συνόδου εξέφρασαν την δυσαρέσκεια τους για το γεγονός ότι ο Θεός παρέλειψε να ενημερώσει το γραφείο του Αρχιεπισκόπου, με αποτέλεσμα να μεταβούν άδικα εκατοντάδες ιερείς στα σχολεία, με σημαντικό οικονομικό κόστος για την Εκκλησία.

Από την πλευρά της κυβέρνησης, ενθουσιασμένος με την αιφνίδια επίσκεψη του Παντοκράτορα εμφανίστηκε ο Πάνος Καμμένος, ο οποίος σε δηλώσεις του είπε ότι «η εμφάνιση του Θεού αποτελεί αδιαμφισβήτητη δικαίωση της παρουσίας των ΑΝΕΛ στην κυβέρνηση».

Ωστόσο πηγές του Μαξίμου δεν έκρυψαν την ανησυχία τους μήπως η εμφάνιση του Ποιητή του Σύμπαντος αποτελεί προειδοποίηση στον Νίκο Φίλη και τηλεφώνησαν στον υπουργό να ελέγξουν αν είναι καλά το χέρι του.

Ενθουσιασμένα, πάντως, ήταν τα παιδιά που είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τον Επουράνιο Πατέρα. Ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσε η δήλωση παιδιού ενός δημοτικού σχολείου το οποίο, όταν ρωτήθηκε τι συζήτησε με τον Βασιλέα των Ουρανών, είπε:

«Μας είπε να πλένουμε καλά τα δόντια μας μετά από κάθε γεύμα και ότι όλοι οι άνθρωποι είναι ίσοι. Εγώ του είπα ότι χαίρομαι πολύ που έκανε το ταξίδι από το Βόρειο Πόλο και ότι θα τον περιμένουμε ξανά στις 25 Δεκεμβρίου που θα μας φέρει τα δώρα.»

Δειτε ακομα

Σχολιάστε

Το Βατράχι στο inbox σας

Το Βατράχι στο inbox σας

Συμπληρώνοντας εδώ το e-mail σας λαμβάνετε αυτόματα τα φανταστικά μας άρθρα και ένα τυφλό κουταβάκι βρίσκει το φως του.

Email: