Δηλαδή τι πρόβλημα έχετε με το σανό, ρωτάνε τα πρόβατα της χώρας

0
Δηλαδή τι πρόβλημα έχετε με το σανό, ρωτάνε τα πρόβατα της χώρας

«Αν σας βρίζαμε τα πιτόγυρα θα σας άρεσε;» δήλωσε χαρακτηριστικά εκπρόσωπος των αμνοεριφίων

Ενοχλημένα από τον χλευασμό της αγαπημένης τους τροφής εμφανίζονται τα αμνοερίφια της χώρας, σύμφωνα με δηλώσεις που πραγματοποίησαν κατά τη διάρκεια σημερινής έκτακτης συνέντευξης τύπου.

Μιλώντας από κεντρικό λιβάδι της Θεσσαλίας, εκπρόσωποι των αμνοεριφίων κατήγγειλαν σε υψηλούς τόνους το γεγονός ότι η αγαπημένη τους τροφή έχει γίνει αντικείμενο πολιτικής εκμετάλλευσης.

«Ακούμε συνέχεια Έλληνες να λένε υποτιμητικά ο ένας τον άλλον, ‘καλά φάε σανό εσύ’ ή ‘άσε μας ρε σανοφάγε.’ Δηλαδή τι έχει ο σανός; Μια χαρά τροφή είναι. Αν σας βρίζαμε τα πιτόγυρα θα σας άρεσε;» είπε χαρακτηριστικά ένα πρόβατο.

Έντονη φαίνεται να είναι και η δυσαρέσκεια των τετράποδων και για το γεγονός ότι οι υποστηρικτές των κομμάτων μιλάνε με απαξιωτικό τρόπο συλλογικά για το είδος τους αλλά και τα κατσίκια της χώρας.

«Βλέπουμε στο τουίτερ και στο φέισμπουκ του τσοπάνη να γράφει ο ένας ‘είσαι πρόβατο’ και ο άλλος να του απαντάει ‘είσαι γίδι’» είπε ένα μέλος του κοπαδιού που πλησίασε την κάμερα και ζήτησε το λόγο.

«Αυτά καλό είναι να μη γίνονται. Σας πληροφορώ ότι προσωπικά ξέρω γίδια που είναι πολύ πιο έξυπνα από ορισμένους ψηφοφόρους.»

Δειτε ακομα

Σχολιάστε

Το Βατράχι στο inbox σας

Το Βατράχι στο inbox σας

Συμπληρώνοντας εδώ το e-mail σας λαμβάνετε αυτόματα τα φανταστικά μας άρθρα και ένα τυφλό κουταβάκι βρίσκει το φως του.

Email: