Την κατασκευή ειδικών διαδρόμων για τους ιδιοκτήτες Φεράρι μελετά ο Δήμος Θεσσαλονίκης

0
Την κατασκευή ειδικών Φεραριόδρομων μελετά ο Δήμος Θεσσαλονίκης

Αναγκασμένοι να χρησιμοποιούν τους ποδηλατόδρομους είναι οι ιδιοκτήτες Φεράρι της συμπρωτεύουσας

Στην κατασκευή ειδικών «φεραριόδρομων» για την ανακούφιση των πλούσιων κατοίκων της συμπρωτεύουσας προσανατολίζεται ο Δήμος Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με πληροφορίες που έχει στη διάθεση του το Βατράχι.

Η συζήτηση ξεκίνησε με αφορμή την πρόσφατη εμφάνιση μιας Φεράρι στη Νέα Παραλία της Θεσσαλονίκης, ο ιδιοκτήτης της οποίας αναγκάστηκε να την οδηγήσει πάνω στον ποδηλατόδρομο, καθώς δεν έχει προβλεφθεί αντίστοιχος διάδρομος για σπορ αυτοκίνητα.

“Είναι υποχρέωση μας να μεριμνήσουμε για αυτή την μικρή, ευάλωτη κοινωνική ομάδα που διαθέτει ιταλικά σπορ αυτοκίνητα μεγάλου κυβισμού, η οποία βιώνει καθημερινά τον ρατσισμό των συμπολιτών της. Όλοι έχουν δικαίωμα στην πρόσβαση” αναφέρει ανακοίνωση του Δήμου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μελετάται η κατασκευή μιας παράλληλης διαδρομής με αυτή των ποδηλατών, η οποία όμως θα διαθέτει και πιτ-στοπ στα πρότυπα της Φόρμουλα 1, ώστε οι εύποροι κάτοικοι της συμπρωτεύουσας να μπορούν να κάνουν τη βόλτα τους άνετα, με ταχύτητες άνω των 300 χιλιομέτρων την ώρα.

“Θα υπάρξουν βέβαια περιπτώσεις που από λάθος χειρισμό κάποιες Φεράρι μπορεί να εκτινάξουν ποδηλάτες ή πολίτες στη θάλασσα, αλλά αυτό δεν είναι λόγος να τους στερήσουμε το δικαίωμα τους να επιδεικνύουν τα εντυπωσιακά τους αυτοκίνητα. Κανείς δεν είναι πολίτης δεύτερης κατηγορίας” καταλήγει η ανακοίνωση.

Δειτε ακομα

Σχολιάστε

Το Βατράχι στο inbox σας

Το Βατράχι στο inbox σας

Συμπληρώνοντας εδώ το e-mail σας λαμβάνετε αυτόματα τα φανταστικά μας άρθρα και ένα τυφλό κουταβάκι βρίσκει το φως του.

Email: