Τίποτα σημαντικό δεν συμβαίνει σήμερα στη χώρα, αναφέρουν πληροφορίες

0
Σύμφωνα με πληροφορίες οι περισσότεροι πολίτες δηλώνουν ότι σήμερα αισθάνονται κάπως "μπλα"

Σύμφωνα με πληροφορίες οι περισσότεροι πολίτες δηλώνουν ότι σήμερα αισθάνονται κάπως «μπλα»

Τίποτα το ενδιαφέρον δεν συμβαίνει σήμερα στη χώρα με τους περισσότερους πολίτες να δηλώνουν ότι μάλλον βαριούνται, αναφέρουν αποκλειστικές πληροφορίες που έχει στη διάθεση του το Βατράχι.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες αυτές, οι περισσότεροι πολίτες δηλώνουν ότι αισθάνονται κάπως «μπλα», με το «ε», «χμμ» και «μεχ» να καταλαμβάνουν αντίστοιχα υψηλά ποσοστά, ενώ το 90% το πολιτών παραδέχονται ότι αυτή τη στιγμή έχουν το κεφάλι τους ακουμπισμένο στην παλάμη τους.

Την γενικότερη αίσθηση μουργέλας των πολιτών, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, δεν βοηθάει το γεγονός ότι είναι Τετάρτη και το σαββατοκύριακο είναι ακόμα μακριά, ενώ εντείνεται από το γεγονός ότι δεν έχει τίποτα καλό το βράδυ στην τηλεόραση και ότι μάλλον θα πρέπει να φάνε τα φασολάκια που έχουν περισσέψει από χθες.

Χλιαρή άλλωστε είναι και η ειδησεογραφία της ημέρας, με καμία είδηση-βόμβα να κάνει το γύρο του διαδικτύου, το επικείμενο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ να προκαλεί ατελείωτα χασμουρητά, και την πρόσφατη συμφωνία στο Γιουρογκρουπ για την εκταμίευση της δόσης να έχει στερήσει την πολυπόθητη αίσθηση αδρεναλίνης που μόνο οι δανειστές μπορούν να προσφέρουν στη χώρα.

Υποτονική, τέλος, είναι και η διάθεση στους χώρους εργασίας της επικράτειας με τους εργαζόμενους να ανανεώνουν μηχανικά τις σελίδες των σόσιαλ μίντια μήπως δουν έστω και ένα αστείο βίντεο με ζωάκια να τους κεντρίσει το ενδιαφέρον, να τσεκάρουν το ωροσκόπιο τους για να δουν αν η σπαρίλα τους οφείλεται σε ανάδρομο πλανήτη ή για να διαβάσουν φοβερά σατιρικά άρθρα σε ιστοσελίδες που έχουν ως λογότυπο τους ένα αμφίβιο.

Δείτε επίσης

 

Σχολιάστε