Χριστουγεννιάτικα καλάθια με μολότοφ πουλάει κατάστημα στα Εξάρχεια ενόψει της εορταστικής περιόδου

0
Η ιδιοκτήτρια του καταστήματος κ. Ιωάννα Μπούρμπερη

Η ιδιοκτήτρια του καταστήματος κ. Ιωάννα Μπούρμπερη

Ένα πρωτότυπο δώρο για τα Χριστούγεννα αποφάσισε να φτιάξει ένα κατάστημα με είδη δώρων στα Εξάρχεια, το οποίο αποφάσισε να περιλάβει στα χριστουγεννιάτικα καλάθια του ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα αντικείμενα της περιοχής.

Όπως εξηγεί η ιδιοκτήτρια του καταστήματος κ. Ιωάννα Μπούρμπερη, η ιδέα της ήρθε βλέποντας ότι οι νέοι της περιοχής, πολλοί απο τους οποίους πρόσκεινται στον αντιεξουσιαστικό χώρο, απέρριπταν τα συμβατικά χριστουγεννιάτικα δώρα.

«Πίστευαν πως τα χριστουγεννιάτικα καλάθια ήταν ασύμβατα με την ιδεολογία τους, τα θεωρούσαν μικροαστικά» μας λέει χαρακτηριστικά.

Έτσι, είχε την ιδέα να φτιάξει ένα καλάθι που, όπως λέει, ακόμα και τα μέλη του αντιεξουσιαστικού χώρου θα μπορούσαν να προσφέρουν ο ένας στον άλλον στις γιορτές. «Τα μπουκάλια έχουν μέσα τσίπουρο βιολογικής καλλιέργειας που προμηθευόμαστε από ένα αυτοδιαχειριζόμενο εναλλακτικό αποστακτήριο στα Σπάτα.»

Στο καλάθι περιλαμβάνονται και άλλα μικρά δώρα, όπως μπουκαλάκια Maalox, αναπτήρες και ένας σκούφος που ξεδιπλώνει για να καλύπτει όλο το πρόσωπο τις πολύ κρύες μέρες.

Η ανταπόκριση σύμφωνα με την ίδια είναι μεγάλη. «Πολλά άτομα περνάνε από το μαγαζί για να δουν τα καλάθια» λέει, ενώ ήδη έχει και τις πρώτες παραγγελίες. «Χτες ήρθε ένας νεαρός και τού φάνηκε πολύ πρωτότυπη ιδέα. Μάλιστα παρήγγειλε δέκα τέτοια καλάθια για να τα δώσει σε φίλους.»

Δειτε ακομα

Σχολιάστε

Το Βατράχι στο inbox σας

Το Βατράχι στο inbox σας

Συμπληρώνοντας εδώ το e-mail σας λαμβάνετε αυτόματα τα φανταστικά μας άρθρα και ένα τυφλό κουταβάκι βρίσκει το φως του.

Email: