Ζωντανός μετά από τρία χρόνια βρέθηκε άνδρας που είχε χάσει το αυτοκίνητο του στο πάρκινγκ του The Mall

0
Ζωντανός βρέθηκε μετά από τρία χρόνια άντρας που έχασε το αυτοκίνητο του στο πάρκινγκ του The Mall

Σύμφωνα με το Χαμόγελου του Οδηγού, εκατοντάδες οδηγοί εξαφανίζονται καθημερινά σε πάρκινγκ εμπορικών κέντρων σε όλο τον κόσμο

Ρακένδυτος και εξαντλημένος βρέθηκε σήμερα σε απομακρυσμένη περιοχή του υπόγειου πάρκινγκ του εμπορικού κέντρου The Mall ένας άνδρας, τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί πριν από τρία χρόνια.

Σύμφωνα με πρώτες πληροφορίες ο άνδρας, που είχε μακριά μαλλιά και γένια και μπορούσε μόνο να ψελλίσει μερικές λέξεις, χάθηκε ψάχνοντας το αυτοκίνητο του στο πάρκινγκ του εμπορικού κέντρου όπου είχε πάει το 2014 για να πάρει ένα δώρο στη σύντροφο του.

Σκηνές συγκίνησης εκτυλίχθηκαν όταν στο σημείο έφτασαν λίγο αργότερα η οικογένεια του και η αρραβωνιαστικιά του, οι οποίοι όπως είπαν είχαν εγκαταλείψει κάθε ελπίδα ότι θα τον ξανάβλεπαν. «Αρχικά πίστεψα ότι είχε εξαφανιστεί επίτηδες, αλλά τώρα του τα συγχωρώ όλα» είπε η συντροφός του.

Αφού έλαβε τις πρώτες βοήθειες, ο άτυχος άνδρας εξήγησε πώς μετά από μία ολόκληρη μέρα στο εμπορικό κέντρο, ήταν τόσο ζαλισμένος που ξέχασε τον αριθμό και το γράμμα που αντιστοιχούσε στη θέση του πάρκινγκ που είχε αφήσει το αυτοκίνητο.

«Τρία χρόνια έψαχνα. Πίστευα ότι δε θα ξανάβλεπα ποτέ το φως του ήλιου», είπε με δάκρυα στα μάτια. «Κάποιες φορές νόμιζα ότι έβλεπα από μακριά το αυτοκίνητο μου ή ότι μου φαινόταν γνώριμο κάποιο σημείο του πάρκινγκ, αλλά μετά καταλάβαινα ότι με ξεγελούσε το εξαντλημένο μυαλό μου.»

Σύμφωνα με το Χαμόγελου του Οδηγού, εκατοντάδες οδηγοί εξαφανίζονται καθημερινά από πάρκινγκ εμπορικών κέντρων σε όλο τον κόσμο, ωστόσο παραδέχονται ότι σε κάποιες περιπτώσεις πρόκειται για άντρες που δεν αντέχουν να ξαναπάνε για ψώνια.

Δειτε ακομα

Σχολιάστε

Το Βατράχι στο inbox σας

Το Βατράχι στο inbox σας

Συμπληρώνοντας εδώ το e-mail σας λαμβάνετε αυτόματα τα φανταστικά μας άρθρα και ένα τυφλό κουταβάκι βρίσκει το φως του.

Email: