Παρασκευή, 19 Απριλίου

Κοντά στην ανταλλαγή Ιντέγε με ντουλάπα εξωτερικού χώρου από τα Praktiker ο Ολυμπιακός

0
Φήμες λένε ότι ο Ολυμπιακός από την ανταλλαγή θα βάλει στα ταμεία του το αστρονομικό ποσό των περίπου 29,99€

Φήμες λένε ότι ο Ολυμπιακός από την ανταλλαγή θα βάλει στα ταμεία του το αστρονομικό ποσό των 29,99€

Μπορεί ο Ολυμπιακός να κατέκτησε για 43η φορά το πρωτάθλημα στην ιστορία του, αλλά η διοίκησή του έχει ήδη ξεκινήσει να σχεδιάζει το πλάνο της επόμενης χρονιάς.

Έγκυρες πηγές αναφέρουν πως ο πρωταθλητής Ελλάδος είναι κοντά σε μια συμφωνία που θα ταράξει τα νερά. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ερυθρόλευκοι έχουν συμφωνήσει να ανταλλάξουν τον Μπράουν Ιντέγε με μια πλαστική ντουλάπα εξωτερικού χώρου, συγκεκριμένα αυτές τις γκρι από τα Praktiker που βάζεις στο μπαλκόνι.

Πρόκειται για μια ντουλάπα που θα δώσει όγκο στην επίθεση του Ολυμπιακού και θα «ανοίξει τις πόρτες» για ένα νέο τρόπο παιχνιδιού στην ομάδα του Μάρκο Σίλβα.

Σχετικό θέμα:  Έτοιμος να προκαλέσει επεισόδια σε αγώνα μπάντμιντον δηλώνει χούλιγκαν

Μοναδικό μειονέκτημά του νέου, όπως φαίνεται αποκτήματος, είναι ότι γενικά δεν είναι και πολύ κινητικό στην επίθεση, με αποτέλεσμα να βγαίνει συχνά off side. «Από την άλλη, και ο Ιντέγε που ήταν κινητικός είδαμε τι έκανε» λένε παράγοντες της ομάδας.

Φήμες λένε ότι ο Ολυμπιακός από την ανταλλαγή θα βάλει στα ταμεία του το αστρονομικό ποσό των περίπου 29,99€ αν προλάβει την προσφορά μέχρι το επόμενο Σάββατο.

Ήδη οι πρώτοι φίλαθλοι του Ολυμπιακού έχουν βρει βιντεάκια στο youtube με την περίφημη ντουλάπα και γράφουν τα πρώτα comments “welcome to Olympiakos” “gia panta sto limani” και άλλα.

Άλλωστε μιλάμε για μια μεταγραφή που μπορεί και να σπάσει τα τσιμέντα. Κυριολεκτικά.

Δείτε επίσης