Παρασκευή, 26 Απριλίου

Υπεύθυνος για όλες τις κληρώσεις της UEFA θα είναι ο Γιοακίμ Λεβ

0
Υπεύθυνος για όλες τις κληρώσεις της UEFA θα είναι ο Γιοακίμ Λεβ

“Μμμμμ…μπαλάκια”

Τον Γερμανό ομοσπονδιακό τεχνικό Γιοακίμ Λεβ επέλεξε σήμερα το διοικητικό συμβούλιο της UEFA ως μόνιμο καλεσμένο και υπεύθυνο για τις κληρώσεις της.

Οπως δήλωσε υψηλόβαθμο στέλεχος της ποδοσφαιρικής ένωσης, «η αλήθεια είναι πως μας έλυσε τα χέρια αυτή η απόφαση. Μελετήσαμε προσεκτικά το επίμαχο video, δευτερόλεπτο προς δευτερόλεπτο και αναγνωρίσαμε μοναδική δεξιοτεχνία στο πώς μπορεί να χειριστεί τα μπαλάκια της κληρωτίδας.»

«Είναι ο άνθρωπός μας. Με την ευκολία που μπεγλέρισε τα μπαλάκια του, είμαστε σίγουροι πως μπορεί να κάνει μια ολόκληρη μέρα κληρώσεις για Champions League, για προκριματικά, για όλες τις διοργανώσεις» δήλωσε ο μέχρι πρότινος υπεύθυνος για τις κληρώσεις Τζιάνι Ινφαντίνο.

Σχετικό θέμα:  Την διεξαγωγή των αγώνων σε Σουμπούτεο μελετά η κυβέρνηση

Από την πλευρά του ο Γιόακιμ Λεβ, δήλωσε: «Είναι μεγάλη τιμή μου να κουνάω πέρα δώθε κάθε χρονιά τα μπαλάκια της UEFA. Ανυπομονώ να μυρίσω τα δάχτυλά μου μετά την πρώτη κλήρωση.»

Οι τελευταίες φήμες που διέρρευσαν στα social media αναφέρουν πως από το Σεπτέμβριο του 2017 θα προστεθούν και κατσαρές τρίχες στα μπαλάκια, κάτι που διαψεύδεται από την πλειοψηφία των στελεχών της Ένωσης.

Το βίντεο που έπεισε τους υπεύθυνους της UEFA για την επιλογή τους:

Δείτε επίσης