Δημοσιογραφικό συνεργείο για να δείξει την υγρασία στην καινούργια του πισίνα κάλεσε ο Πάμπλο Ιγκλέσιας

0
Δημοσιογράφο για να δείξει την υγρασία στην καινούργια του πισίνα κάλεσε ο Πάμπλο Ιγκλέσιας

«Κοιτάξτε πόση υγρασία έχει μαζέψει. Γεμάτη νερό είναι» δήλωσε ο Ισπανός πολιτικός

Προσπάθειες να μετριάσει τις αλγεινές εντυπώσεις που έχει προκαλέσει η αγορά μιας πανάκριβης βίλας καταβάλλει ο αρχηγός του ισπανικού κόμματος Podemos, Πάμπλο Ιγκλέσιας, καλώντας δημοσιογραφικό συνεργείο ισπανικού καναλιού να πραγματοποιήσει αυτοψία στο ακίνητο.

«Κοιτάξτε, όχι κοιτάξτε την υγρασία που έχει μαζέψει η πισίνα. Γεμάτη νερό είναι» είπε στον δημοσιογράφο ο αρχηγός του ισπανικού κόμματος, το οποίο πολλοί έχουν ονομάσει “ισπανικό ΣΥΡΙΖΑ” ή “ΘΥΡΙΘΑ” στα ισπανικά.

Ο Ιγκλέσιας έδειξε στις κάμερες μία ακόμα κακοτεχνία, ένα μικρό κομματάκι σοβά που έχει πέσει από τον τοίχο στην κουζίνα ή κουθίνα. «Λένε ότι πήρα αυτό το σπίτι 600 χιλιάρικα, αλλά βλέπετε και μόνοι σας ότι η αξία του δεν είναι πάνω από 599.999 ευρώ» διαμαρτυρήθηκε ο Ισπανός πολιτικός.

Η είδηση της αγοράς της βίλας έχει προκαλέσει έντονη δυσαρέσκεια στους συμπατριώτες του Ιγκλέσιας, στους οποίους μένει τώρα μόνο ένας Ιγκλέσιας να θαυμάζουν, ο Ενρίκε.

Η αποκάλυψη έπεσε σαν βόμβα και στην ελληνική αριστερά, ενώ φημολογείται ότι ήδη μεταβαίνει στην Ισπανία ο Παναγιώτης Λαφαζάνης καβάλα σε μία κλούβα των ΜΑΤ, προκειμένου να διαπιστώσει με τα ίδια του τα μάτια την αγορά του σπιτιού.

Δειτε ακομα

Σχολιάστε

Το Βατράχι στο inbox σας

Το Βατράχι στο inbox σας

Συμπληρώνοντας εδώ το e-mail σας λαμβάνετε αυτόματα τα φανταστικά μας άρθρα και ένα τυφλό κουταβάκι βρίσκει το φως του.

Email: