Νόμιμος ο γάμος μεταξύ ανθρώπου και κλιματιστικού στις ΗΠΑ

0

Άνοιξε ο δρόμος για τον πρώτο γάμο μεταξύ ανθρώπου και κλιματιστικού στις ΗΠΑ μετά από απόφαση-σταθμό που εξέδωσε δικαστήριο

Άνοιξε ο δρόμος για τον πρώτο γάμο μεταξύ ανθρώπου και κλιματιστικού στις ΗΠΑ μετά από απόφαση που εξέδωσε δικαστήριο στην πολιτεία της Φλόριντα.

Αφορμή για την απόφαση-σταθμό στάθηκε το αίτημα ενός πολίτη να ενωθεί με τα δεσμά του γάμου με την αγαπημένη του συσκευή. Μετά από πολύμηνη διαβούλευση, το δικαστήριο αποφάνθηκε ότι δεν υπάρχει νομικό κώλυμα στο να προχωρήσει ο γάμος.

Μιλώντας έξω από το δικαστήριο μετά την ανακοίνωση της απόφασης, ο άνδρας δήλωσε δικαιωμένος και χαρακτήρισε το αίτημα του ‘λογικό’.

«Πρόκειται για την πιο σταθερή μου σχέση εδώ και χρόνια, λογικό είναι να θέλω να κάνω το επόμενο βήμα και να την επισημοποιήσω» είπε χαρακτηριστικά ο άνδρας, επικαλούμενος τις υψηλές θερμοκρασίες και συχνούς καύσωνες που αντιμετωπίζει η πολιτεία.

Νόμιμος ο γάμος μεταξύ ανθρώπου και κλιματιστικού στις ΗΠΑ

Ο άνδρας με τη αγαπημένη του συσκευή

«Με δροσίζει, είναι αθόρυβη, κοστίζει λιγότερο από μία σύζυγο και δε θα με εγκαταλείψει ποτέ» πρόσθεσε. Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι το ίδιο ακριβώς δικαίωμα θα έχουν και οι γυναίκες, καθώς σύμφωνα με την απόφαση του δικαστηρίου τα κλιματιστικά δεν έχουν φύλο.

Ο άνδρας προχώρησε την ίδια μέρα και στην γαμήλια τελετή με τη συσκευή ενώπιον του δημάρχου της πόλης του Ορλάντο, ενώ δήλωσε ότι «δεν βλέπω την ώρα να γυρίσω σπίτι να την ανάψω.»

Η απόφαση πάντως έχει προκαλέσει τις σφοδρές αντιδράσεις θρησκευτικών ομάδων της περιοχής, οι οποίες υποστηρίζουν ότι ο γάμος είναι μεταξύ ενός άνδρα και μιας γυναίκας και όχι μεταξύ ενός άνδρα και μιας λευκής συσκευής.

Δειτε ακομα

Σχολιάστε

Το Βατράχι στο inbox σας

Το Βατράχι στο inbox σας

Συμπληρώνοντας εδώ το e-mail σας λαμβάνετε αυτόματα τα φανταστικά μας άρθρα και ένα τυφλό κουταβάκι βρίσκει το φως του.

Email: