Παρασκευή, 29 Μαρτίου

Γραμμή ψυχολογικής υποστήριξης για όσους παρακολουθούσαν τις Άγριες Μέλισσες ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας

0

Γραμμή ψυχολογικής υποστήριξης για τους τηλεθεατές των Άγριων Μελισσών εγκαινιάζει το υπουργείο Υγείας

Τη δημιουργία τηλεφωνικής γραμμής ψυχολογικής υποστήριξης για τους φαν της σειράς «Αγριες Μέλισσες» μετά τη λήξη του δεύτερου κύκλου της σειράς ανακοίνωσε σήμερα το υπουργείο Υγείας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, μπαίνει σε λειτουργία τετραψήφιος αριθμός στον οποίο τηλεθεατές που έχουν πέσει σε κατάθλιψη και ήδη αντιμετωπίζουν σύνδρομο στέρησης λόγω της ολοκλήρωσης του δεύτερου κύκλου της σειράς θα μπορούν να καλούν για ψυχολογική υποστήριξη.

Όπως αναφέρεται, η γραμμή θα στελεχωθεί από ειδικούς τηλεψυχολόγους οι οποίοι θα συμβουλουν τους τηλεθεατές να μην κάνουν καμιά τρέλα στη σκέψη ότι δεν θα μάθουν τι γίνεται στο Διαφάνι για τους επόμενους τρεις μήνες, ενώ θα αναπολούν κλαίγοντας μαζί τους τις καλύτερες στιγμές της φετινής σεζόν.

Μάλιστα, όπως αναφέρει το υπουργείο, υπάρχει η σκέψη να πραγματοποιείται εβδομαδιαία ενημέρωση από τον Νίκο Χαρδαλιά σχετικά με τις εξελίξεις που θα υπάρξουν στον επόμενο κύκλο.

Σχετικό θέμα:  Επαναστατική μέθοδος μουσικοθεραπείας το γλέντι στον Ερυθρό Σταυρό, ισχυρίζεται η διοίκηση

Τι λένε οι ειδικοί

Σύμφωνα με τους ειδικούς, θα απαιτηθούν εβδομάδες, ίσως και μήνες ώστε οι φαν της σειράς να επανέλθουν στην κανονικότητα. «Πολλοί ίσως πιστεύουν ότι η ζωή δεν έχει πια νόημα. Θέλει υπομονή και στήριξη από τα αγαπημένα τους πρόσωπα για να ενταχθούν ξανά στην κοινωνία.»

Αξίζει να σημειωθεί ότι χιλιάδες τηλεθεατές θεάθηκαν να περιφέρονται παραζαλισμένοι στους δρόμους της χώρας με μισόκλειστα μάτια και ψελλίζοντας “Δρόσω”, “Δούκα” και “Ανέτ”, κοιτάζοντας μπερδεμένοι τον κόσμο γύρω τους, ξεκάθαρα αιφνιδιασμένοι από το γεγονός ότι δεν ήταν στο Διαφάνι.

Την ανακούφιση τους πάντως εκφράζουν οι περίπου πέντε πολίτες που δεν παρακολουθούσαν τη σειρά, οι οποίοι βομβαρδίζονταν καθημερινά με τις εξελίξεις του πιο πρόσφατου επεισοδίου από τους συγγενείς τους, τους συναδέλφους τους και τους φίλους τους στο ίντερνετ, με αποτέλεσμα να χρειάζονται και αυτοί πλέον ψυχολογική υποστήριξη.

Δείτε επίσης