Τρίτη, 16 Απριλίου

Δύο νέες μορφές ζωής ανακαλύφθηκαν στα μαλλιά του Φελαϊνί

0
Δύο νέες μορφές ζωής ανακαλύφθηκαν στα μαλλιά του Φελαϊνί

Τα μαλλιά του διεθνούς άσσου θεωρούνται ως ένα από τα τελευταία ανεξερεύνητα μέρη στη Γη

Δύο νέα και μέχρι πρότινος άγνωστα είδη ανακάλυψαν επιστήμονες στα μαλλιά του Βέλγου ποδοσφαιριστή Μαρουάν Φελαϊνί, σύμφωνα με αποκαλύψεις που δημοσιεύονται σήμερα στο περιοδικό “Μπάλα και Φύση”.

Σύμφωνα με το δημοσιεύμα, τα δύο νέα είδη ανακαλύφθηκαν όταν εκτινάχθηκαν από τα μαλλιά του διεθνούς άσσου κατά τη διάρκεια μιας ιδιαίτερα δυνατής κεφαλιάς στο πρόσφατο ματς με τη Γαλλία.

Όπως αναφέρει επιστημονική ομάδα που κλήθηκε να μελετήσει τα δύο είδη, πρόκειται για νέο είδος πουλιού που συγγενεύει με τον τρυποκάρυδο, το οποίο είχε κάνει τη φωλιά του στα μαλλιά του ποδοσφαιριστή, καθώς ένα άγνωστο μέχρι στιγμής τρωκτικό που μοιάζει με τον Σκρατ από την ταινία «Η Εποχή Των Παγετώνων».

Σχετικό θέμα:  Οπαδική βία: Αυστηρή ανακοίνωση ότι ίσως προχωρήσει και σε λίγο πιο αυστηρές ανακοινώσεις ανακοίνωσε η κυβέρνηση

Και τα δύο είδη έχουν μεταφερθεί σε εργαστήριο προκειμένου να μελετηθούν από τους επιστήμονες.

Τα μαλλιά του μαροκινής καταγωγής άσσου θεωρούνται ως ένα από τα τελευταία ανεξερεύνητα μέρη στη Γη και είναι πιθανόν να κρύβουν και άλλες μορφές ζωής, ωστόσο σύμφωνα με τους επιστήμονες θα απαιτηθούν ίσως και χρόνια μέχρι να ανακαλυφθούν ή έστω μέχρι να αποφασίσει ο ποδοσφαιριστής να κουρευτεί.

Δείτε επίσης