Παρασκευή, 19 Απριλίου

Μεγάλες ελπίδες για ελληνική διάκριση στα 100 μέτρα λόγω της συμμετοχής Έλληνα λουκουματζή στην ολυμπιακή ομάδα

0

Οι Έλληνες λουκουματζήδες θεωρούνται ως ένα από τα ταχύτερα είδη πλανόδιων πωλητών στον κόσμο

Μεγάλες πιθανότητες για την κατάκτηση χρυσού μεταλλίου στο αγώνισμα των 100 μέτρων έχει η χώρα μας στους Ολυμπιακούς του Τόκιο, μετά την απόφαση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Στίβου να συμπεριλάβει στην ελληνική αποστολή έναν λουκουματζή από παραλία της Αττικής.

«Όποιος έχει προσπαθήσει να προλάβει λουκουματζή σε ελληνική παραλία θα κατανοήσει την απόφαση αυτή. Κινούνται σαν τον άνεμο. Απορώ πως δεν το είχαμε σκεφτεί νωρίτερα» είπε ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, ανακοινώντας την συμμετοχή του Ζαχαρία Πασπαλίδη, πλανόδιου πωλητή λουκουμάδων σε ακτή της Αττικής.

Σχετικό θέμα:  Η ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ: Ποια είναι η άποψή σας για το «Κίνημα της Πετσέτας»;

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής στα 100 μέτρα, Χουσείν Μπολτ, ανέφερε πρόσφατα σε συνέντευξη του ότι είχε παρακολουθήσει δεκάδες βίντεο από Έλληνες λουκουματζήδες, που όπως είπε τον είχαν βοήθησαν σημαντικά στην προετοιμασία του να καταρρίψει το παγκόσμιο ρεκόρ.

Η ομοσπονδία είχε εξετάσει και το ενδεχόμενο να συμπεριλάβει στην αποστολή και συνταξιούχο που προσπαθεί να προλάβει θέση στο λεωφορείο, ωστόσο η συμμετοχή απορρίφθηκε, καθώς θα έπρεπε να τοποθετηθεί λεωφορείο ή τρόλει μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Δείτε επίσης