Επιβεβαιώθηκε η συμμετοχή του Πάπα στην επόμενη σεζόν του The Big Bang Theory

0
Ήδη κυκλοφόρησε η αφίσα της νέας σεζόν στην οποία εμφανίζεται ο προκαθήμενος της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας

Ήδη κυκλοφόρησε η αφίσα της νέας σεζόν στην οποία εμφανίζεται ο προκαθήμενος της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας

Την συμμετοχή του Πάπα Φραγκίσκου Α’ στον επόμενο κύκλο επεισοδίων του The Big Bang Theory, μετά τις πρόσφατες δηλώσεις του για την προέλευση του σύμπαντος, επιβεβαίωσαν χθες οι παραγωγοί της αμερικανικής τηλεοπτικής σειράς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ποντίφικας αναμένεται να ενσωματωθεί στο καστ της επιτυχημένης σειράς, η οποία ακολουθεί την καθημερινή ζωή τεσσάρων επιστημόνων και της όμορφης γειτόνισσας τους Penny.

Όπως αναφέρουν οι παραγωγοί, μολονότι ο ρόλος που θα υποδυθεί ο προκαθήμενος της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας δεν έχει καθοριστεί ακόμα, δεν αποκλείεται να τον δούμε να συναγωνίζεται με τον Leonard για τα αισθήματα της Penny ή να έρχεται σε αντιπαράθεση με τον Sheldon, με απρόβλεπτα κωμικά αποτελέσματα.

Υπενθυμίζεται ότι ο Πάπας Φραγκίσκος σε πρόσφατες δηλώσεις του παραδέχτηκε ότι το σύμπαν προήλθε από το Big Bang, χαρακτηρίζοντας τόσο την θεωρία αυτή όσο και την θεωρία της εξέλιξης ως «αληθείς». Ο Ποντίφηκας αναμένεται να συνεχίσει να είναι αρχηγός της Καθολικής Εκκλησίας και θα μοιράζει το χρόνο του μεταξύ του Βατικανού και της Καλιφόρνια, όπου πραγματοποιούνται τα γυρίσματα της σειράς.

Τέλος, σε προχωρημένες συζητήσεις βρίσκεται και η συμμετοχή του αρχηγού της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας σε ταινία δράσης μπλοκμπάστερ, στην οποία θα υποδύεται έναν Πάπα που προσπαθεί να ξανακερδίσει τον παπικό θρόνο μετά από τρομοκρατική επίθεση ορθοδόξων μητροπολιτών, με τίτλο «Pontiff Ex.»

Δειτε ακομα

Σχολιάστε