Αποφασισμένη να λύσει τα προβλήματα της χώρας με ένα ομαδικό συρτάκι είναι η κυβέρνηση

0
Αποφασισμένη να λύσει τα προβλήματα της χώρας με ένα συρτάκι στου Φιλοπάππου είναι η κυβέρνηση

«Ίσως να νοικιάσουμε και μερικά φορτηγά και να πάμε τους πολίτες στη θάλασσα. Ο Καμμένος μπορεί να κάνει τον Παπαμιχαήλ.» είπε η Όλγα Γεροβασίλη

Την πρόθεσή της να οργανώσει ένα τεράστιο ομαδικό συρτάκι στο λόφο του Φιλοπάππου με την συμμετοχή όλων των πολιτών ανακοίνωσε σήμερα η κυβέρνηση, η οποία παραδέχτηκε ότι δεν ξέρει τι άλλο να κάνει για να λύσει τα προβλήματα της χώρας.

Με την κυβέρνηση να λυγίζει κάτω από το βάρος της κατάρρευσης της οικονομίας, του προσφυγικού και χιλιάδων άλλων προβλημάτων, η Όλγα Γεροβασίλη δήλωσε: «Δεν ξέρουμε τι άλλο να κάνουμε. Ίσως ένα ομαδικό συρτάκι στου Φιλοπάππου βοηθήσει.»

Η κυρία Γεροβασίλη πρόσθεσε ότι η κυβέρνηση στράφηκε σε αυτή τη λύση καθώς σε ταινίες όπως  «Η Κόρη Μου Η Σοσιαλίστρια», ένα ομαδικό συρτάκι πάντα εξασφάλιζε ένα αίσιο τέλος στα προβλήματα των πρωταγωνιστών, οπότε ίσως να συμβεί το ίδιο και για τη χώρα.

«Αν δεν πιάσει αυτό, ίσως να νοικιάσουμε και μερικά φορτηγά και να τους πάμε θάλασσα. Ο Καμμένος μπορεί να κάνει τον Παπαμιχαήλ.» είπε.

Οι πολίτες που ρωτήθηκαν για το σχέδιο της κυβέρνησης φάνηκαν κατ’αρχήν θετικοί στην ιδέα του χορού, με την προϋπόθεση αυτός να γίνει από το κυβερνητικό επιτελείο ακριβώς στην άκρη του βράχου της Ακρόπολης ή εναλλακτικά στο Ζάλογγο.

Δειτε ακομα

Σχολιάστε

Το Βατράχι στο inbox σας

Το Βατράχι στο inbox σας

Συμπληρώνοντας εδώ το e-mail σας λαμβάνετε αυτόματα τα φανταστικά μας άρθρα και ένα τυφλό κουταβάκι βρίσκει το φως του.

Email: