Παρασκευή, 26 Απριλίου

Άνδρας αναγκάστηκε να ξανατρέξει δεύτερη φορά τον Μαραθώνιο καθώς ξέχασε να ενεργοποιήσει την εφαρμογή τρεξίματος στο κινητό του

0
Άνδρας αναγκάστηκε να ξανατρέξει δεύτερη φορά τον Μαραθώνιο καθώς ξέχασε να ενεργοποιήσει την εφαρμογή τρεξίματος στο κινητό του

Ο άνδρας συνειδητοποίησε το τραγικό του λάθος όταν ήταν ήδη αργά

Αναγκασμένος να ξανακάνει τη διαδρομή του Μαραθωνίου της Αθήνας για δεύτερη φορά σε μία μέρα ήταν σήμερα ένας άνδρας που ξέχασε να ενεργοποιήσει την εφαρμογή που καταγράφει τη διαδρομή του στο smartwatch του και στο κινητό του τηλέφωνο.

Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε όταν ο άτυχος άνδρας ολοκλήρωσε τη διαδρομή του και διαπίστωσε με τρόμο ότι είχε ξεχάσει να ενεργοποιήσει την ειδική εφαρμογή Trexala Tracker, με αποτέλεσμα αυτή να μην έχει καταγραφεί και να μην μπορεί να την αναρτήσει στο Facebook ή να ανεβάσει story στο Instagram.

«Όταν είδα ότι είχα ξεχάσει να ανοίξω την εφαρμογή και δε θα μπορούσα να ενημερώσω τους φίλους μου στο Facebook και στο Instagram, με έλουσε κρύος ιδρώτας. Ταυτόχρονα με τον ζεστό ιδρώτα, γιατί έτρεχα» είπε.

Σχετικό θέμα:  Ξεχωριστός μαραθώνιος για τους αρνητές: Θα τους ακολουθούν υπάλληλοι του ΕΟΔΥ με το εμβόλιο

«Αμέσως κατάλαβα ότι πρέπει να την ξανακάνω γιατί αλλιώς θα ήταν σαν να μην έγινε» είπε, περιγράφοντας πώς μπήκε σε ταξί και ξαναγύρισε στο Μαραθώνα για να ξανακάνει τα 40 χιλιόμετρα από την αρχή.

Ωστόσο η ατυχία του νεαρού άνδρα δεν τελείωσε εκεί αφού, φτάνοντας κατάκοπος για δεύτερη φορά στον τερματισμό, μπήκε στο αυτοκίνητο του χωρίς να κλείσει την εφαρμογή.

Αυτό, όπως λέει, είχε σαν αποτέλεσμα η εφαρμογή να καταγράψει και τη διαδρομή των 20 χιλιομέτρων μέχρι το σπίτι του σε 15 λεπτά, μια επίδοση που αντιμετώπισαν με σκεπτικισμό οι φίλοι του στα κοινωνικά δίκτυα.

Δείτε επίσης