Παρασκευή, 26 Απριλίου

Ο πιο σίγουρος τρόπος να κερδίσει Έλληνας το Ράλι Ακρόπολις είναι να βάλουν πορτοκαλί φανάρια σε όλη τη διαδρομή, λένε ειδικοί

0

Ο πιο σίγουρος τρόπος να κερδίσει Έλληνας οδηγός το Ράλι Ακρόπολις (ΦΩΤΟ)

Την άποψη ότι η χώρα μας θα κέρδιζε άνετα το Ράλι Ακροπολις αν οι διοργανωτές έβαζαν πορτοκαλί φανάρια σε όλη τη διαδρομή, εξέφρασαν σήμερα ειδικοί από το χώρο του αυτοκινήτου με αφορμή την έναρξη της διοργάνωσης.

«Όπως ξέρουμε όλοι, για τους περισσότερους οδηγούς στον κόσμο το πορτοκαλί σημαίνει ‘επιβραδύνω’, ενώ για τον Έλληνα οδηγό σημαίνει ‘πάτα το, προλαβαίνεις’», λέει ο Γρηγόρης Ράλλης – Οφροντίδης, ειδικός σε θέματα αγώνων.

«Φανταστείτε λοιπόν αν έβαζαν σε όλο το μήκος της διαδρομής πορτοκαλί φανάρια. Ο Έλληνας θα τελείωνε το ράλι σε 2-3 ώρες και θα περίμενε τους άλλους στον τερματισμό πίνοντας το φραπεδάκι του.»

Σχετικό θέμα:  Έξαλλος με τους οδηγούς που έχουν βγει στους δρόμους της Αθήνας είναι οδηγός που έχει βγει στους δρόμους της Αθήνας

«Αν βάζαμε και ΛΕΑ στη διαδρομή, εκεί να δείτε τι θα γινόταν. Δε θα ξανάβλεπαν ποτέ κύπελλο οι ξένοι.»

Αξίζει, τέλος, να σημειωθεί ότι εκτός από το Ράλι Ακρόπολις σχεδιάζεται και η δημιουργία ενός αγώνα ειδικά για κάγκουρες, το Καγκουράλι Ακρόπολις, στο οποίο δεν θα κερδίζει ο πιο γρήγορος, αλλά αυτός που θα καταφέρει να χωρέσει τα περισσότερα ηχεία στο αυτοκίνητο του.

Δείτε επίσης