Νεαρός αναγκάστηκε να ξανατρέξει 20 χιλιόμετρα καθώς ξέχασε να ενεργοποιήσει την εφαρμογή τρεξίματος

0
Νεαρός αναγκάστηκε να ξανατρέξει 20 χιλιόμετρα καθώς ξέχασε να ενεργοποιήσει την εφαρμογή τρεξίματος

Ο νεαρός συνειδητοποίησε το τραγικό του λάθος όταν ήταν ήδη αργά

Αναγκασμένος να ξανακάνει διαδρομή 20 χιλιομέτρων για δεύτερη φορά σε μία μέρα ήταν σήμερα ένας νεαρός, αφού ξέχασε να ενεργοποιήσει την εφαρμογή που καταγράφει τη διαδρομή του στο κινητό του τηλέφωνο.

Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε όταν ο άτυχος νεαρός ολοκλήρωσε το καθημερινό του τρέξιμο και διαπίστωσε με τρόμο ότι είχε ξεχάσει να ενεργοποιήσει την ειδική εφαρμογή Trexala Tracker που έχει στο κινητό του, με αποτέλεσμα η διαδρομή του να μην έχει καταγραφεί και να μην μπορεί να την αναρτήσει στο Facebook.

«Όταν είδα ότι είχα ξεχάσει να ανοίξω την εφαρμογή και δε θα μπορούσα να ενημερώσω του φίλους μου στο Facebook, με έλουσε κρύος ιδρώτας. Ταυτόχρονα με τον ζεστό ιδρώτα, γιατί έτρεχα» είπε ο 25χρόνος.

«Αμέσως κατάλαβα ότι πρέπει να την ξανακάνω γιατί αλλιώς θα ήταν σαν να μην έγινε» είπε, προσθέτοντας ότι οι φίλοι του περιμένουν καθημερινά με αγωνία να ενημερωθούν από το προφίλ του για το πόσα χιλιόμετρα έτρεξε, το υψόμετρο της διαδρομής του, το σφυγμό του και άλλες πληροφορίες.

Πρόκειται για το δεύτερο τέτοιο σοβαρό περιστατικό που έχει συμβεί στον νεαρό. Όπως λέει, τον περασμένο μήνα είχε ξέχασει να κλείσει την εφαρμογή μπαίνοντας στο αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα αυτή να καταγράψει διαδρομή 30 χιλιομέτρων σε ένα τέταρτο, μια επίδοση που αντιμετώπισαν με σκεπτικισμό οι φίλοι του στο Facebook.

Δειτε ακομα

Σχολιάστε

Το Βατράχι στο inbox σας

Το Βατράχι στο inbox σας

Συμπληρώνοντας εδώ το e-mail σας λαμβάνετε αυτόματα τα φανταστικά μας άρθρα και ένα τυφλό κουταβάκι βρίσκει το φως του.

Email: